Намерете влак от Пловдив до Пещера

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пещера

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,64лв.
Продължителност на пътуването 59 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 06:15
Последно отпътуване: 20:25
Разстояние 39km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Пещера на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Пещера. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Пловдив до Пещера с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Пещера.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Пещера?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Пещера за 1,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пещера струват средно 1,53 лв..

,

Влакове от Пловдив до Пещера


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Пещера?

Влаковете до Пещера ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ПЕЩЕРА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Пещера?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Пещера с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Пещера

Средната продължителност на пътуването е 57 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пещера за 55 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 06:11, докато последният тръгва в 20:11.