Намерете влак от Стара Загора до Айтос

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Айтос

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,94лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 7 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 03:33
Последно отпътуване: 18:45
Разстояние 135km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Айтос на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Стара Загора до Айтос. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Стара Загора до Айтос: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Стара Загора и Айтос.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Айтос?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Стара Загора до Айтос за 3,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Айтос струват средно 4,93 лв..

,

Влакове от Стара Загора до Айтос


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Стара Загора и Айтос?

Влаковете до Айтос могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на АЙТОС.

Колко влакови връзки има от Стара Загора до Айтос всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Айтос от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Стара Загора до Айтос

Първият влак до Айтос тръгва в 03:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 21 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Айтос за 1 hour and 43 minutes.