Влак Хасково - Шумен цени от 12,15 лв.

Започва от
12,15 лв.

Хасково до Шумен с влак

Пътуването от Хасково до Шумен от влак е 186,24 km и отнема 10 ч 50 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 10:34 ч. и последното на 11:34 ч.. Възможно е да пътувате от Хасково до Шумен от влак само за 12,15 лв. или за 12,35 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,15 лв..

Най-ниската цена12,15 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 50 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена12,15 лв.
Най-висока цена12,35 лв.
Първо заминаване10:34 ч.
Последно заминаване11:34 ч.
Разстояние186,24 km
ЗаминаванеХасково
ПристиганеШумен
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Хасково до Шумен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Хасково до Шумен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Хасково до Шумен?

Най-евтините билети за влак от Хасково до Шумен струват 12,15 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 12,23 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Хасково до Шумен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хасково до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Хасково до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 12,23 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Хасково до Шумен с влак?

Пътуването от Хасково до Шумен с влак обикновено отнема 10 ч 50 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 186,24 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 10 ч 50 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Хасково и Шумен е около 186,24 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 10 ч 50 мин. Обаче най-бързите маршрути между Хасково и Шумен продължават 10 ч 50 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Хасково до Шумен?

По принцип първото отпътуване за деня от Хасково ще бъде в 10:34 ч., а последното - в 11:34 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Хасково до Шумен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Хасково до Шумен, който обикновено тръгва в 10:34 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 11:34 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Хасково до Шумен?

Можете да тръгнете от Хасково на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Хасково и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Хасково до Шумен има всеки ден?

Маршрутът от Хасково до Шумен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Хасково са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Хасково до Шумен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хасково до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Хасково до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хасково до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хасково до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хасково до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Хасково до Шумен

Най-евтините билети за влак Хасково - Шумен могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с влак

Когато пътувате до Шумен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Хасково до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хасково до Шумен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Хасково до Шумен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.04kg
Автобус
13.97kg
Полет
37.25kg
Кола
29.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до Шумен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хасково и Шумен са 13.04kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хасково и Шумен? Като вземете влака между Хасково и Шумен, ще спестите 24.21kg CO2 емисии спрямо полет, 0.93kg спрямо автобус и 16.76kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хасково до Шумен?
Билет влак от Хасково до Шумен е 12,23 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хасково до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хасково до Шумен е 12,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хасково и Шумен от влак?
Хасково до Шумен е 186,24 km.
Колко време трае влак между Хасково и Шумен?
Хасково до Шумен е средно 10 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от Хасково до Шумен?
Хасково до Шумен има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хасково до Шумен?
Най-ранният влак от Хасково до Шумен тръгва на 10:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хасково до Шумен?
Последният влак от Хасково до Шумен тръгва на 11:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хасково до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хасково до Шумен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Хасково, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Хасково Автогара (Haskovo, Avtogara) и можете да стигнете до Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5) and Shumen Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хасково до Шумен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хасково и Шумен е 10 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Хасково към Шумен?
Да, има директен влак между Хасково и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до Шумен от влак?
Пътуването на влак от Хасково до Шумен създава 13.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хасково

Международни маршрути от Хасково и близките райони

Други дестинации от Хасково

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути