Намерете влак от Горна Оряховица до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,56лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 41 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:10
Последно отпътуване: 14:20
Разстояние 71km

Най-добрите оферти за вашия влак от Горна Оряховица до Сливен на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Сливен. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Сливен, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Горна Оряховица до Сливен: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Горна Оряховица и Сливен.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Горна Оряховица до Сливен?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Сливен за 4,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Сливен струват средно 6,75 лв..

,

Влакове от Горна Оряховица до Сливен


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Сливен?

Можете да хванете влака до Сливен на ГОРНА ОРЯХОВИЦА, който пристига на СЛИВЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Горна Оряховица до Сливен?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Горна Оряховица до Сливен с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Горна Оряховица до Сливен с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Сливен за 4 hours, но средно отнема 5 hours and 27 minutes. Първият влак, водещ до Сливен е в 05:02, докато последният тръгва от Горна Оряховица в 14:02.