Намерете влак от Лом до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,30лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 32 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 04:45
Последно отпътуване: 18:25
Разстояние 120km

Сравнете най-добрите цени за влак от Лом до Плевен

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Плевен. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Лом до Плевен, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Лом до Плевен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Лом и Плевен.

Каква е цената на билетите за влак от Лом до Плевен?

Средната цена на билети за влак от Лом до Плевен е 6,75 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Лом до Плевен могат да бъдат около 5,30 лв..

Влакове от Лом до Плевен


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Лом и Плевен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Лом и Плевен?

Влаковете до Плевен ще заминат от ЛОМ и ще пристигнат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Лом до Плевен?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Лом до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Лом до Плевен и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Плевен тръгва в 04:12, докато последният в 18:12. Пътуването продължава средно 4 hours and 34 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 4 hours and 6 minutes.