Намерете влак от Враца до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 43 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 04:30
Последно отпътуване: 20:30
Разстояние 153km

Сравнете най-добрите цени за влак от Враца до Пловдив

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Враца до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Враца до Пловдив?

За да стигнете до Пловдив с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Враца до Пловдив?

Средната цена на билети за влак от Враца до Пловдив е 9,90 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Враца до Пловдив могат да бъдат около 6,00 лв..

Влакове от Враца до Пловдив


За къси разстояния като тези между Враца и Пловдив, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете до Пловдив могат да заминат от ВРАЦА и да пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Враца с влак?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Враца, моля имайте предвид, че има 11 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 11 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Враца до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 3 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 4 hours and 53 minutes. Първият влак тръгва от Враца в 04:07, докато последният тръгва в 15:07.