Влак Пловдив - Ямбол цени от 4,54 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
4,54 лв.

Пловдив до Ямбол с влак

Пътуването от Пловдив до Ямбол от влак е 148,75 km и отнема 2 ч 50 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 02:50 ч. и последното на 20:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Ямбол от влак само за 4,54 лв. или за 7,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,54 лв..

Най-ниската цена4,54 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 50 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена4,54 лв.
Най-висока цена7,46 лв.
Първо заминаване02:50 ч.
Последно заминаване20:00 ч.
Разстояние148,75 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеЯмбол
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Пловдив до Ямбол с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Ямбол. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Ямбол?

Най-евтините билети за влак от Пловдив до Ямбол струват 4,54 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 5,24 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Ямбол.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 5,24 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Ямбол.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Ямбол с влак?

Разстоянието между Пловдив и Ямбол е приблизително 148,75 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 50 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Пловдив и Ямбол с влак обикновено отнема 2 ч 50 мин, за да се измине разстояние от 148,75 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Ямбол ще ви отнеме 2 ч 22 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ямбол е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Ямбол?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Ямбол на следните спирки: Yambol Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Ямбол. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Ямбол?

Маршрутът от Пловдив до Ямбол се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 10 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Ямбол, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 9 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Ямбол

Най-евтините билети за влак Пловдив - Ямбол могат да бъдат намерени само за 4,44 лв., ако имате късмет, или средно за 5,48 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 8,06 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ямбол с влак

Когато пътувате до Ямбол с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Ямбол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Ямбол от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Ямбол Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.41kg
Автобус
11.16kg
Полет
29.75kg
Кола
23.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Ямбол с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Ямбол са 10.41kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Ямбол? Като вземете влака между Пловдив и Ямбол, ще спестите 19.34kg CO2 емисии спрямо полет, 0.75kg спрямо автобус и 13.39kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Ямбол?
Билет влак от Пловдив до Ямбол е 5,24 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,54 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Ямбол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Ямбол е 4,54 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Ямбол от влак?
Пловдив до Ямбол е 148,75 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Ямбол?
Пловдив до Ямбол е средно 2 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 22 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Ямбол?
Пловдив до Ямбол има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Ямбол?
Най-ранният влак от Пловдив до Ямбол тръгва на 02:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Ямбол?
Последният влак от Пловдив до Ямбол тръгва на 20:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Ямбол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,54 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Ямбол?
Има средно 9 от Пловдив до Ямбол.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Ямбол от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Ямбол е 2 ч 22 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Ямбол?
Да, има директен влак между Пловдив и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Ямбол от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Ямбол създава 10.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути