Намерете влак от Пловдив до Ямбол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 50 мин.
Връзки на ден 50
Първо заминаване: 01:44
Последно отпътуване: 23:52
Разстояние 149km

Евтини билети за влак от Пловдив до Ямбол на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Пловдив до Ямбол: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Ямбол, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Ямбол?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Ямбол е 8,43 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Ямбол могат да бъдат около 4,45 лв..

Цена на билет Пловдив - Ямбол всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
31 лв.34 лв. Още 31 лв. Още 31 лв. Още

Влакове от Пловдив до Ямбол


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Ямбол?

Влаковете до Ямбол ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ЯМБОЛ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Ямбол?

50 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Ямбол с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 50 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Пловдив до Ямбол с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Ямбол тръгва в 01:11, последният е насрочен за 17:11. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 1 minute, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ямбол за 2 hours and 31 minutes.