Намерете влак от Пловдив до Ямбол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,12 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 50 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 03:45
Последно отпътуване 02:50
разстояние 149 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Ямбол

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Ямбол?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Ямбол за 0,12 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Ямбол струват средно 5,30 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Ямбол?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Ямбол.

Влакове от Пловдив до Ямбол

За колко време ще отидете от Пловдив до Ямбол с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Ямбол за 2 ч. 22 мин., но средно отнема 2 ч. 50 мин.. Първият влак, водещ до Ямбол е в 03:45, докато последният тръгва от Пловдив в 02:50.

От кои станции пътуват влаковете до Ямбол?

Можете да хванете влака до Ямбол на ПЛОВДИВ, който пристига на ЯМБОЛ.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има до Ямбол от Пловдив с влак?

Ако желаете да отидете в Ямбол от Пловдив с влак, 10 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 9 маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

10 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Ямбол с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.