• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Ямбол

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Ямбол

Стигнете от Пловдив до Ямбол с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Ямбол? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Ямбол, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Пловдив да се Ямбол с влак

разстояние 149 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 25 мин.
ПЛОВДИВ - ЯМБОЛ
12:50 - 16:15
4,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 26 мин.
ПЛОВДИВ - ЯМБОЛ
17:00 - 20:26
4,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 5 мин.
ПЛОВДИВ - ЯМБОЛ
20:00 - 23:05
4,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 22 мин.
ПЛОВДИВ - ЯМБОЛ
08:10 - 11:32
5,08 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 31 мин.
ПЛОВДИВ - ЯМБОЛ
16:10 - 18:41
5,20 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 31 мин.
ПЛОВДИВ - ЯМБОЛ
02:50 - 05:21
5,20 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 2 ч. 37 мин.
ПЛОВДИВ - ЯМБОЛ
10:25 - 13:02
5,70 лв.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Ямбол с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 149 km от Пловдив до Ямбол. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Ямбол да отнеме повече от .

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Ямбол?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Пловдив до Ямбол, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Ямбол с влак?

В Пловдив спирките за заминаване включват ПЛОВДИВ. Когато пристигнете в Ямбол, може да успеете да слезете на спирки като ЯМБОЛ. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Ямбол?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.