Намерете влак от Пловдив до Ямбол

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 50 мин.
Връзки на ден 50
Първо заминаване: 01:44
Последно отпътуване: 23:52
Разстояние 149km

Евтини билети за влак от Пловдив до Ямбол на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Пловдив до Ямбол: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Ямбол, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Ямбол?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Ямбол е 8,43 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Ямбол могат да бъдат около 4,45 лв..

Цена на билет Пловдив - Ямбол всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
4,45 лв.4,45 лв.4,45 лв.4,45 лв. Още Още Още

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Ямбол?

Влаковете до Ямбол ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ЯМБОЛ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Ямбол?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Ямбол с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 9 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Пловдив до Ямбол с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Ямбол тръгва в 01:11, последният е насрочен за 23:03. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 53 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ямбол за 2 hours and 31 minutes.