Намерете влак от Пловдив до Горна Оряховица

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 11 мин.
Връзки на ден 17
Първо заминаване: 01:40
Последно отпътуване: 23:55
Разстояние 134km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Горна Оряховица на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Горна Оряховица. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Пловдив до Горна Оряховица: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Горна Оряховица?

Билетите за влак от Пловдив до Горна Оряховица струват средно 9,03 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Пловдив до Горна Оряховица


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Колко връзки дневно има до Горна Оряховица от Пловдив с влак?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Горна Оряховица с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 16 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Горна Оряховица за 5 hours and 17 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 01:12, докато последният тръгва в 15:12.