Влак Пловдив - Горна Оряховица цени от 5,75 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Горна Оряховица с влак

Пътуването от Пловдив до Горна Оряховица от влак е 133,87 km и отнема 7 ч 12 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 01:50 ч. и последното на 22:00 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Горна Оряховица от влак само за 5,75 лв. или за 22,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,75 лв..

Най-ниската цена5,75 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 12 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена5,75 лв.
Най-висока цена22,19 лв.
Първо заминаване01:50 ч.
Последно заминаване22:00 ч.
Разстояние133,87 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеГорна Оряховица
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пловдив до Горна Оряховица

Планирате да пътувате от Пловдив до Горна Оряховица? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Пловдив до Горна Оряховица?

Когато пътувате от Пловдив до Горна Оряховица, можете да очаквате да платите средно около 10,10 лв.. Може да успеете да намерите цени до 5,75 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Горна Оряховица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 10,10 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Горна Оряховица с влак?

Пътуването между Пловдив и Горна Оряховица с влак е приблизително 133,87 km. Ще ви отнеме около 7 ч 12 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Пловдив до Горна Оряховица обхваща разстояние от 133,87 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 12 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 18 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Горна Оряховица по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Горна Оряховица?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Горна Оряховица, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Горна Оряховица.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Горна Оряховица?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Горна Оряховица, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 14 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Горна Оряховица, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пловдив до Горна Оряховица всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 14 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Горна Оряховица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Горна Оряховица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Горна Оряховица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Горна Оряховица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Горна Оряховица

Най-евтините билети за влак Пловдив - Горна Оряховица могат да бъдат намерени само за 5,64 лв., ако имате късмет, или средно за 7,50 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,60 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Горна Оряховица с влак

Когато пътувате до Горна Оряховица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Горна Оряховица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Горна Оряховица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Горна Оряховица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.37kg
Автобус
10.04kg
Полет
26.77kg
Кола
21.42kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Горна Оряховица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Горна Оряховица са 9.37kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Горна Оряховица? Като вземете влака между Пловдив и Горна Оряховица, ще спестите 17.4kg CO2 емисии спрямо полет, 0.67kg спрямо автобус и 12.05kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Горна Оряховица?
Билет влак от Пловдив до Горна Оряховица е 10,10 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,75 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Горна Оряховица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Горна Оряховица е 5,75 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Горна Оряховица от влак?
Пловдив до Горна Оряховица е 133,87 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Горна Оряховица?
Пловдив до Горна Оряховица е средно 7 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 18 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Горна Оряховица?
Пловдив до Горна Оряховица има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Горна Оряховица?
Най-ранният влак от Пловдив до Горна Оряховица тръгва на 01:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Горна Оряховица?
Последният влак от Пловдив до Горна Оряховица тръгва на 22:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Горна Оряховица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,75 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Горна Оряховица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Горна Оряховица е 5 ч 18 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Горна Оряховица?
Да, има директен влак между Пловдив и Горна Оряховица.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Горна Оряховица от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Горна Оряховица създава 9.37kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Горна Оряховица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути