Намерете влак от Пловдив до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 12 мин.
връзки на ден 15
Първо заминаване 03:45
Последно отпътуване 02:50
разстояние 134 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Горна Оряховица

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Горна Оряховица?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Горна Оряховица също само за 5,65 лв., докато средната цена е 12,67 лв..

Кои фирми пътуват от Пловдив до Горна Оряховица с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Горна Оряховица.

Влакове от Пловдив до Горна Оряховица

Кога заминават влаковете до Горна Оряховица и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 7 ч. 12 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Горна Оряховица за 5 ч. 17 мин.. Първият влак тръгва от Пловдив в 03:45, докато последният тръгва в 02:50.

На кои станции можете да хванете влака до Горна Оряховица и къде ще пристигнете?

Влаковете до Горна Оряховица заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Горна Оряховица?

Ако желаете да отидете в Горна Оряховица от Пловдив с влак, 15 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 15 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Горна Оряховица в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Пловдив до Горна Оряховица с влак, има 15 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 15 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.