• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Горна Оряховица

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Горна Оряховица

Пътуването ви от Пловдив до Горна Оряховица с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Горна Оряховица? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Горна Оряховица, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Пловдив да се Горна Оряховица с влак

разстояние 134 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Горна Оряховица

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 42 мин.
ПЛОВДИВ - ГОРНА ОРЯХОВИЦА
12:50 - 19:32
5,75 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 31 мин.
ПЛОВДИВ - ГОРНА ОРЯХОВИЦА
20:00 - 01:31
5,75 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 10 мин.
ПЛОВДИВ - ГОРНА ОРЯХОВИЦА
10:25 - 16:35
6,15 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 27 мин.
ПЛОВДИВ - ГОРНА ОРЯХОВИЦА
17:00 - 22:27
6,30 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 18 мин.
ПЛОВДИВ - ГОРНА ОРЯХОВИЦА
08:10 - 13:28
6,40 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 52 мин.
ПЛОВДИВ - ГОРНА ОРЯХОВИЦА
06:08 - 14:00
10,40 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 2 мин.
ПЛОВДИВ - ГОРНА ОРЯХОВИЦА
10:00 - 17:02
10,40 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Горна Оряховица с влак?

Разстоянието между Пловдив и Горна Оряховица е приблизително 134 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време на деня мога да пътувам от Пловдив до Горна Оряховица?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Пловдив в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Пловдив до Горна Оряховица могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Горна Оряховица?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като ПЛОВДИВ. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Горна Оряховица на следните спирки: ГОРНА ОРЯХОВИЦА. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Горна Оряховица. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Горна Оряховица?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.