Намерете влак от Горна Оряховица до Пловдив


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,95лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 17 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 01:52
Последно отпътуване: 20:25
Разстояние 134km

Сравнете най-добрите цени за влак от Горна Оряховица до Пловдив

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Горна Оряховица до Пловдив. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Горна Оряховица до Пловдив: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Горна Оряховица - Пловдив.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Пловдив?

Средната цена на билети за влак от Горна Оряховица до Пловдив е 8,35 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Пловдив могат да бъдат около 10,20 лв..

Цена на билет Горна Оряховица - Пловдив всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
12 лв. Още 11 лв.11 лв. Още Още Още

Влакове от Горна Оряховица до Пловдив


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете до Пловдив ще заминат от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и ще пристигнат на ПЛОВДИВ.

Пътуване с влак до Пловдив от Горна Оряховица: колко връзки дневно има?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от Горна Оряховица до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 15 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Горна Оряховица до Пловдив

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 2 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 5 hours and 47 minutes. Първият влак тръгва от Горна Оряховица в 01:12, докато последният тръгва в 20:12.