Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Курило

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Курило

откривам

Пътуването ви от София до Курило с Virail

Планирате да пътувате от София до Курило? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

София да се Курило с влак

разстояние 13 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Курило

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 20 мин.
СОФИЯ - КУРИЛО
08:10 - 08:30
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 14 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - КУРИЛО
08:16 - 08:30
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 19 мин.
СОФИЯ - КУРИЛО
09:10 - 09:29
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 13 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - КУРИЛО
09:16 - 09:29
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 20 мин.
СОФИЯ - КУРИЛО
11:35 - 11:55
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 14 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - КУРИЛО
11:41 - 11:55
1 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 20 мин.
СОФИЯ - КУРИЛО
14:20 - 14:40
1 лв.

Колко време отнема пътуването от София до Курило с влак?

При разстояние от 14 km между София и Курило, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Курило?

Първото пътуване през нощта тръгва от София в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Курило. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Курило?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ. Пристигайки в Курило, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: КУРИЛО. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Курило.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Курило?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Курило. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback