Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Велико Търново до Полски Сеновец

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Полски Сеновец

откривам

Пътуването ви от Велико Търново до Полски Сеновец с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Велико Търново до Полски Сеновец. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Велико Търново да се Полски Сеновец с влак

разстояние 24 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Велико Търново - Полски Сеновец

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 48 мин.
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ПОЛСКИ СЕНОВЕЦ
09:13 - 11:01
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ПОЛСКИ СЕНОВЕЦ
15:15 - 17:00
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 47 мин.
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ПОЛСКИ СЕНОВЕЦ
18:12 - 19:59
1,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 3 ч. 4 мин.
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - ПОЛСКИ СЕНОВЕЦ
12:09 - 15:13
2,05 лв.

Колко дълго е пътуването от Велико Търново до Полски Сеновец с влак?

Пътуването от Велико Търново до Полски Сеновец с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 25 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от Велико Търново до Полски Сеновец?

Първото пътуване през нощта тръгва от Велико Търново в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Велико Търново и Полски Сеновец. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Велико Търново до Полски Сеновец с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Велико Търново и Полски Сеновец. Можете да започнете пътуването си в Велико Търново на спирки като ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Те се свързват със спирки, включително ПОЛСКИ СЕНОВЕЦ в Полски Сеновец. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Велико Търново до Полски Сеновец.

Колко пътувания от Велико Търново до Полски Сеновец се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Велико Търново до Полски Сеновец. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback