Намерете влак от Перник до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 40 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 21:07
Разстояние 158km

Най-добрите оферти за вашия влак от Перник до Плевен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Перник до Плевен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Перник до Плевен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Перник до Плевен, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Перник до Плевен?

Билетите за влак от Перник до Плевен струват средно 6,20 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,25 лв..

Влакове от Перник до Плевен


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Перник - Плевен?

Можете да хванете влака до Плевен на ПЕРНИК, който пристига на ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Плевен от Перник с влак?

Ако трябва да пътувате до Плевен от Перник, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 12 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Плевен с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 4 hours and 8 minutes, но средно отнема 4 hours and 38 minutes. Първият влак, водещ до Плевен е в 05:08, докато последният тръгва от Перник в 14:08.