Намерете влак от Лом до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,57лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 10 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 04:45
Последно отпътуване: 18:05
Разстояние 72km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Лом до Враца

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Лом до Враца. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Лом до Враца?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Лом и Враца.

Каква е цената на билетите за влак от Лом до Враца?

Билетите за влак от Лом до Враца струват средно 3,12 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,60 лв..

Влакове от Лом до Враца


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Враца и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Лом от ЛОМ и пристигат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко влакови връзки има от Лом до Враца всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Враца от Лом, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Враца и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 19 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Враца за 1 hour and 48 minutes. Първият влак тръгва от Лом в 04:12, докато последният тръгва в 16:12.