Намерете полет от Мадрид до София

Започва от
208,09 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 208,09 лв.

Утре

От 178,56 лв.

2 Дни

От 156,88 лв.

Пътуването ви от Мадрид до София с Virail

Планирате да пътувате от Мадрид до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Мадрид до София със самолет?

Най-евтините самолетни билети от Мадрид до София струват 38,43 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 696,36 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мадрид до София.Обобщение на пътуването с Полет

Пътуването от Мадрид до София от Plane е 2253 км и отнема 14 ч. 50 мин.. Има 83 връзки на ден, с първото заминаване на 13:00 и последното на 23:25. Възможно е да пътувате от Мадрид до София от Plane само за 38,43 лв. или за 12 279,51 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 80,17 лв..

Най-добра цена 46,08 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 32 мин.
Връзка на ден 83
Най-ниската цена 46,08 лв.
Най-висока цена 2 611,14 лв.
Първо заминаване 05:50
Последно заминаване 23:25
Разстояние 2 253 km
Заминаване Мадрид
Пристигане София
Превозвачи Bulgaria Air, Iberia,

Полет Билети от Мадрид до София

  Feb 03
  106.34
  11°
  Feb 04
  91.25
  13°
  Feb 05
  80.17
  11°
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  39.47
  Feb 08
  34.76
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  43.13
  Feb 12
  57.9
  Feb 13
  62.36
  Feb 14
  44.03
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  67.92
  Feb 17
  45.09
Departure date
Friday,Feb 03 2023
11°

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
11°
Още
208,09 лв.
Feb 04
Saturday
13°
247,30 лв.
178,56 лв.
Feb 05
Sunday
11°
Още
156,88 лв.
Feb 06
Monday
Още
Още
Feb 07
Tuesday
193,94 лв.
77,24 лв.
Feb 08
Wednesday
Още
68,02 лв.
Feb 09
Thursday
Още
Още

Най-доброто време за резервация на Мадрид - София пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Мадрид до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Полет
642.39kg
Влак
31.556kg
Автобус
153.272kg
Кола
110.446kg

Настаняване, което може да харесате в София

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мадрид до София със самолет?

Пътуването между Мадрид и София продължава около 2 254 km и обикновено отнема приблизително 14 ч. 50 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч. 5 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Мадрид до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Мадрид до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Мадрид до София, който тръгва в 13:00. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 23:25. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Мадрид до София?

Можете да пътувате от Испания до България с помощта на търсачката на Virail, за да намерите идеалното си пътуване от всички налични опции. В Испания можете да използвате летища като Barajas and Madrid Aeropuerto T4. Те ще ви отведат до летища като Sofia and Sofia Airport в България. Винаги обаче е важно да се разгледат подробностите при планирането на пътуване в чужбина. Възможно е да няма директна връзка между летището ви в Испания и това в България. Ако случаят е такъв, ще трябва да пътувате, като използвате свързващо пътуване, като се преместите на едно или повече летища по пътя.

Можете да заминете от Мадрид на летища като Barajas and Madrid Aeropuerto T4. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните летища: Sofia and Sofia Airport. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Мадрид и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Мадрид до София?

Средно има 76 заминаващи ежедневно от Мадрид до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 160 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bulgaria Air, Iberia, Ryanair, Wizz Air, Aeroflot, , Qatar Airways, El Al Israel Airlines, Klm, Lufthansa, Air France, Alitalia, British Airways, Turkish Airlines, Tarom, Aegean Airlines, Czech Airlines, Lot, Air Europa, Swiss, Tap Air Portugal, El Al, Royal Jordanian, Ethiopian Air, Ukraine Intl Air, Easyjet, United, Egypt Air, United Airlines, Airbaltic, Transavia, Ukraine International, Lauda, Air Italy, Emirates, Finnair, Af, Az, Fr, Lh, Ju, Os, Tk, Ro, A3, U2, Hutchgo Com, Mytrip Com, Kiwi Com, Bravofly, Lol Travel, Cheaptickets, Flightnetwork, Travelgenio, Iwofly, Gotogate, Edreams, Chatdeal, Travelocity, Tripmonster, Snaptravelair, Easyjet Worldwide, Expedia, Combigo, Priceline, Justfly, Flyus, Smartfares and Studentuniverse и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Мадрид, които пътуват директно до София. Има 74 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване