Train Illustration

Намерете полет от Мадрид до София

Тръгване от
38,43 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Полет

Днес

От 133,40 лв.
С Полет

Утре

От 217,52 лв.
С Полет

2 Дни

От 73,48 лв.

Пътуването ви от Мадрид до София с Virail

Планирате да пътувате от Мадрид до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Мадрид до София със самолет?

Най-евтините самолетни билети от Мадрид до София струват 38,43 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 320,54 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мадрид до София.Мадрид да се София с полет

Най-добра цена 40,29 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 31 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 06:00
Последно отпътуване 15:00
разстояние 2 253 km
Заминаване Мадрид
Пристигане София
Превозвачи Bulgaria Air, Iberia, Ryanair, Wizz Air, Aeroflot, , Qatar Airways, EL AL Israel Airlines, KLM, Lufthansa, Air France, Alitalia, Air Berlin, British Airways, Turkish Airlines, TAROM, Aegean Airlines, Austrian Airlines, Czech Airlines, LOT, Air Europa, Flybe, SWISS, Air Serbia, Multiple Carriers, TAP AIR PORTUGAL, EL AL, LOT Polish Airlines, Royal Jordanian, Ethiopian Air, Etihad Airways, Ukraine Intl Air, EasyJet, United, Egypt Air, United Airlines, AirBaltic, Transavia, Ukraine International, Lauda, Air Italy, Emirates, Finnair, Ita airways, Pegasus Airlines

Цена на билет Мадрид - София всеки ден

 
Днес
Още
Още
Утре
Още
133,40 лв.
След 2 дни
261,94 лв.
217,52 лв.
След 3 дни
Още
73,48 лв.
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
40,29 лв.
След 6 дни
Още
170,42 лв.

Обобщение на маршрута от Полет

Връзки
30
Превозвачи
44
Минимална цена
38,43 лв.
Максимална цена
9 821,74 лв.

Мадрид - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

272 лв.

Дата
вторник 20 септември 2022
Union Ivkoni - Unibus-logo
Madrid Mendez Alvaro Estacion Sur - София Централна автогара
10:00 - 11:00
Union Ivkoni - Unibus
48 ч.
CO2: 79.31kg
С Полет

92 лв.

Дата
понеделник 3 октомври 2022
Ryanair-logo
Barajas - Sofia
08:35 - 11:30
Ryanair
25 ч. 55 мин.
2 прекачвания
CO2: 416.85kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мадрид до София със самолет?

Пътуването между Мадрид и София продължава около 2 254 km и обикновено отнема приблизително 5 ч. 57 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч. 5 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Мадрид до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Мадрид до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Мадрид до София, който тръгва в 06:25. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 15:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои летища мога да използвам за пътуване от Мадрид до София?

Можете да пътувате от Испания до България с помощта на търсачката на Virail, за да намерите идеалното си пътуване от всички налични опции. В Испания можете да използвате летища като Barajas. Те ще ви отведат до летища като Sofia в България. Винаги обаче е важно да се разгледат подробностите при планирането на пътуване в чужбина. Възможно е да няма директна връзка между летището ви в Испания и това в България. Ако случаят е такъв, ще трябва да пътувате, като използвате свързващо пътуване, като се преместите на едно или повече летища по пътя.

Можете да заминете от Мадрид на летища като Barajas. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните летища: Sofia. Някои от тези летища могат да се обслужват само от определени авиокомпании. Поради това може да няма директна връзка между всички летища в Мадрид и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Мадрид до София?

Средно има 17 заминаващи ежедневно от Мадрид до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 176 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bulgaria Air, Iberia, Ryanair, Wizz Air, Aeroflot, , Qatar Airways, EL AL Israel Airlines, KLM, Lufthansa, Air France, Alitalia, British Airways, Turkish Airlines, TAROM, Aegean Airlines, Austrian Airlines, Czech Airlines, LOT, Air Europa, Flybe, SWISS, Air Serbia, Multiple Carriers, TAP AIR PORTUGAL, EL AL, LOT Polish Airlines, Royal Jordanian, Ethiopian Air, Etihad Airways, Ukraine Intl Air, EasyJet, United, Egypt Air, United Airlines, AirBaltic, Transavia, Ukraine International, Lauda, Air Italy, Emirates, Finnair, Ita airways and Pegasus Airlines и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Мадрид, които пътуват директно до София. Има 15 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване