Влак Дортмунд - Берлин цени от 19,55 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Дортмунд до Берлин с влак

Пътуването от Дортмунд до Берлин от влак е 422,31 km и отнема 4 ч 6 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 17:31 ч.. Възможно е да пътувате от Дортмунд до Берлин от влак само за 19,55 лв. или за 129,13 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,55 лв..

Най-ниската цена19,55 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 6 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена19,55 лв.
Най-висока цена129,13 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване17:31 ч.
Разстояние422,31 km
ЗаминаванеДортмунд
ПристиганеБерлин
ПревозвачиWestfalenBahn, DB - InterCity Express (ICE)Още

Влак Билети от Дортмунд до Берлин

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Дортмунд до Берлин с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Дортмунд до Берлин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Дортмунд до Берлин?

Когато пътувате от Дортмунд до Берлин, можете да очаквате да платите средно около 49,04 лв.. Може да успеете да намерите цени до 19,55 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дортмунд до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Дортмунд до Берлин ще ви струва 49,04 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Дортмунд до Берлин с влак?

Разстоянието между Дортмунд и Берлин е приблизително 422,31 km. Като цяло ще ви отнеме около 4 ч 6 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Дортмунд и Берлин е около 422,31 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 6 мин. Обаче най-бързите маршрути между Дортмунд и Берлин продължават 3 ч 28 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Дортмунд до Берлин?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Дортмунд от следните спирки: Ederstraße, Dortmund,Hostedde, Dortmund,Ostentor, Dortmund. Пристигайки в Берлин, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Berlin Tegel Airport, TXL,Berlin Zoologischer Garten (S),Berlin Friedrichstraße,Berlin, Ostbahnhof,Berlin Potsdamer Platz (S),Berlin, ZOB,Berlin Ostkreuz station,Berlin - Spandau,Berlin, Alexanderplatz,Berlin Hbf (tief). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Берлин.

Колко пътувания от Дортмунд до Берлин има всеки ден?

Маршрутът от Дортмунд до Берлин се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Дортмунд са средно 14 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Дортмунд до Берлин, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 13 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дортмунд до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Дортмунд до Берлин

Евтини билети за влак от Дортмунд до Берлин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дортмунд до Берлин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дортмунд до Берлин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дортмунд до Берлин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Дортмунд до Берлин

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,85 лв. до 101,09 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 82% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Дортмунд до Берлин

Най-евтините билети за влак Дортмунд - Берлин могат да бъдат намерени само за 41,45 лв., ако имате късмет, или средно за 59,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 89,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берлин с влак

Когато пътувате до Берлин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

WestfalenBahn е германска железопътна компания, която управлява регионални пътнически влакове във федералната провинция Северен Рейн-Вестфалия. Компанията е основана през 2005 г. като съвместно предприятие между германската железопътна компания Deutsche Bahn и британската транспортна компания National Express. WestfalenBahn работи по няколко линии в региона, включително железопътната линия Teutoburg Forest, железопътната линия Emsland и железопътната линия Weser-Aller. Флотът на компанията се състои от модерни дизелови мотриси и електрически влакове и предлага набор от опции за билети, включително единични билети, дневни билети и сезонни билети. WestfalenBahn се ангажира да предоставя надеждни, удобни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Дортмунд до Берлин

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) и DB - Intercity при пътуване от Дортмунд до Берлин.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда WestfalenBahn, DB - InterCity Express (ICE) and DB - Intercity от Дортмунд до Берлин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дортмунд до Берлин от train.
съоръжения WestfalenBahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity Ostdeutsche Eisenbahn FlixTrain
quiet_zone Тиха зона check check cross check check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
accessibility Достъпност check check cross check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check
air_con Климатик check check cross check check
bicycle Велосипед check check cross check check
sleeper_couchette спално място check check cross check check
luggage Багаж cross check check cross check

Дортмунд до Берлин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
29.56kg
Автобус
31.67kg
Полет
84.46kg
Кола
67.57kg
Какви са емисиите на CO2 за Дортмунд до Берлин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Дортмунд и Берлин са 29.56kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Дортмунд и Берлин? Като вземете влака между Дортмунд и Берлин, ще спестите 54.9kg CO2 емисии спрямо полет, 2.11kg спрямо автобус и 38.01kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Дортмунд до Берлин?
Билет влак от Дортмунд до Берлин е 49,04 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,55 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дортмунд до Берлин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дортмунд до Берлин е 19,55 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дортмунд и Берлин от влак?
Дортмунд до Берлин е 422,31 km.
Колко време трае влак между Дортмунд и Берлин?
Дортмунд до Берлин е средно 4 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 28 мин.
Какви компании работят от Дортмунд до Берлин?
Дортмунд до Берлин се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail WestfalenBahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Ostdeutsche Eisenbahn and FlixTrain предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Дортмунд до Берлин?
Дортмунд до Берлин има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Дортмунд до Берлин?
Най-ранният влак от Дортмунд до Берлин тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Дортмунд до Берлин?
Последният влак от Дортмунд до Берлин тръгва на 17:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дортмунд до Берлин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,55 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Дортмунд до Берлин?
Има средно 13 от Дортмунд до Берлин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дортмунд до Берлин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Дортмунд и Берлин е 3 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Дортмунд към Берлин?
Да, има директен влак между Дортмунд и Берлин.
Какви са емисиите на CO2 за Дортмунд до Берлин от влак?
Пътуването на влак от Дортмунд до Берлин създава 29.56kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дортмунд

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дортмунд

Международни маршрути от Дортмунд и близките райони

Други дестинации от Дортмунд

Основни маршрути до Берлин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути