Намерете влак от Шумен до Велинград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велинград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,01лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 20 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 07:20
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 277km

Евтини билети за влак от Шумен до Велинград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Велинград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Шумен до Велинград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Шумен до Велинград?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Велинград.

Колко е най-евтиният билет за влак от Шумен до Велинград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Шумен до Велинград също само за 11,95 лв., докато средната цена е 13,05 лв..

Влакове от Шумен до Велинград


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Шумен и Велинград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Шумен - Велинград?

Влаковете до Велинград заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ВЕЛИНГРАД ЮГ or ВЕЛИНГРАД.

Пътуване с влак до Велинград от Шумен: колко връзки дневно има?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Велинград с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Шумен до Велинград с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Велинград тръгва в 07:12, докато последният в 23:12. Пътуването продължава средно 11 hours and 16 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Велинград за 10 hours and 11 minutes.