Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Благоевград до Стара Загора

Тръгване от
22,82 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 28,22 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

откривам

Бързо и лесно пътуване от Благоевград до Стара Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Благоевград до Стара Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Благоевград до Стара Загора?

Най-евтините автобусни билети от Благоевград до Стара Загора струват 22,82 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 28,89 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Благоевград до Стара Загора.Благоевград да се Стара Загора с автобус

Най-добра цена 28,22 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 7 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 08:15
Последно отпътуване 13:20
разстояние 214 km
Заминаване Благоевград
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Arda - Tur National, Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони)

Цена на билет Благоевград - Стара Загора всеки ден

 
Днес
28,22 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
7
Превозвачи
2
Минимална цена
22,82 лв.
Максимална цена
34,03 лв.

Благоевград - Стара Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

Дата
понеделник 27 юни 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Blagoevgrad Bus stop, Sveti Dimitar Solunski Blvd 12 - Stara Zagora Bus station, Slavjansky Blvd 18
13:20 - 20:40
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
7 ч. 20 мин.
CO2: 7.54kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Благоевград до Стара Загора с автобус?

Пътуването от Благоевград до Стара Загора обхваща разстояние от 215 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч. 11 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч. 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Благоевград до Стара Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Благоевград до Стара Загора?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Благоевград до Стара Загора, който тръгва в 08:15. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 13:20. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Благоевград до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Благоевград и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Благоевград на спирки като Sveti Dimitar Solunski and Blagoevgrad Bus Stop, Boulevard Sveti Dimitar Solunski 12. Те се свързват със спирки, включително STARA ZAGORA and Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Благоевград до Стара Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Благоевград до Стара Загора?

Ако искате да стигнете от Благоевград до Стара Загора, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni and Union Ivkoni (Юнион Ивкони). Ще откриете максимален брой от 20 заминаващи на ден. Средно има 6 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Благоевград и Стара Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване