Автобус Благоевград - Стара Загора цени от 27,92 лв.

Започва от
27,92 лв.
откривам

Благоевград до Стара Загора с автобус

Пътуването от Благоевград до Стара Загора от автобус е 214,59 km и отнема 6 ч 13 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 08:15 ч. и последното на 13:20 ч.. Възможно е да пътувате от Благоевград до Стара Загора от автобус само за 27,92 лв. или за 70,91 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,92 лв..

Най-ниската цена27,92 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 13 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена27,92 лв.
Най-висока цена70,91 лв.
Първо заминаване08:15 ч.
Последно заминаване13:20 ч.
Разстояние214,59 km
ЗаминаванеБлагоевград
ПристиганеСтара Загора
Превозвачи

Автобус Билети от Blagoevgrad до Stara Zagora

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Благоевград до Стара Загора с Virail

Планирате да пътувате от Благоевград до Стара Загора? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Благоевград до Стара Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от Благоевград до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 42,18 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 27,92 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Благоевград до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 42,18 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Благоевград до Стара Загора.

Колко дълго е пътуването от Благоевград до Стара Загорас автобус?

При разстояние от 214,59 km между Благоевград и Стара Загора, обикновено отнема 6 ч 13 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 6 ч 13 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Благоевград и Стара Загора е около 214,59 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч 13 мин. Обаче най-бързите маршрути между Благоевград и Стара Загора продължават 5 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Благоевград до Стара Загора?

Първият заминаващ за деня от Благоевград до Стара Загора тръгва в 08:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 13:20 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Благоевград и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Благоевград до Стара Загора тръгва в 08:15 ч., докато последният отпътува в 13:20 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Благоевград и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Благоевград до Стара Загора?

Ще можете да напуснете Благоевград, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Благоевград, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Благоевград до Стара Загора?

Средно има 7 заминаващи ежедневно от Благоевград до Стара Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от Благоевград, които пътуват директно до Стара Загора. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Благоевград до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Blagoevgrad до Stara Zagora

Евтини билети за автобус от Благоевград до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Благоевград до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Благоевград до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Благоевград до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Blagoevgrad до Stara Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Благоевград до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети Благоевград - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 19,74 лв., ако имате късмет, или средно за 27,61 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 41,40 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Благоевград до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Благоевград до Стара Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Благоевград до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
15.02kg
Автобус
16.09kg
Полет
42.92kg
Кола
34.33kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Благоевград до Стара Загора?
Билет автобус от Благоевград до Стара Загора е 42,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,92 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Благоевград до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Благоевград до Стара Загора е 27,92 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Благоевград и Стара Загора от автобус?
Благоевград до Стара Загора е 214,59 km.
Колко време трае автобус между Благоевград и Стара Загора?
Благоевград до Стара Загора е средно 6 ч 13 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Благоевград до Стара Загора?
Благоевград до Стара Загора има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Благоевград до Стара Загора?
Най-ранният автобус от Благоевград до Стара Загора тръгва на 08:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Благоевград до Стара Загора?
Последният автобус от Благоевград до Стара Загора тръгва на 13:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Благоевград до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,92 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Благоевград до Стара Загора?
Има средно 2 от Благоевград до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Благоевград до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Благоевград и Стара Загора е 5 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Благоевград към Стара Загора?
Да, има директен автобус между Благоевград и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Благоевград до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Благоевград до Стара Загора създава 16.09kg CO2 емисии.

Отидете локално от Благоевград

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Благоевград

Международни маршрути от Благоевград и близките райони

Други дестинации от Благоевград

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути