Намерете влак от Пловдив до Айтос

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Айтос

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 8 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 01:44
Последно отпътуване: 16:00
Разстояние 214km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Айтос

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Айтос с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Айтос.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Айтос?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Айтос също само за 5,65 лв., докато средната цена е 10,48 лв..

Влакове от Пловдив до Айтос


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Айтос?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на АЙТОС.

Пътуване с влак до Айтос от Пловдив: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Айтос с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Айтос и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 6 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Айтос за 3 hours and 13 minutes. Първият влак тръгва от Пловдив в 01:11, докато последният тръгва в 16:11.