Влак Кемниц - Лайпциг цени от 36,40лв.

Започва от
36,40лв.
откривам

Кемниц до Лайпциг с влак

Пътуването от Кемниц до Лайпциг от влак е 68,0 km и отнема 59 мин.. Има 197 връзки на ден, с първото заминаване на 04:37 и последното на 23:37. Възможно е да пътувате от Кемниц до Лайпциг от влак само за 36,40лв. или за 48,14лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 36,40лв..

Най-добра цена 36,40лв.
Продължителност на пътуването 59 мин.
Връзка на ден 197
Най-ниската цена 36,40лв.
Най-висока цена 48,14лв.
Първо заминаване 04:37
Последно заминаване 23:37
Разстояние 68,0 km
Заминаване Кемниц
Пристигане Лайпциг
Превозвачи DB - Regional Express, City-Bahn Chemnitz,

Влак Билети от Кемниц до Лайпциг

  Sep 26
  Още
  21°
  Sep 27
  36,40лв.
  21°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  36,40лв.
  22°
  Sep 30
  Още
  19°
  Oct 01
  Още
  18°
  Oct 02
  Още
  17°
  Oct 03
  Още
  15°
  Oct 04
  Още
  12°
  Oct 05
  Още
  10°
  Oct 06
  Още
  Oct 07
  Още
  Oct 08
  Още
  Oct 09
  Още
  Oct 10
  Още
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
21°

Пътуване от Кемниц до Лайпциг с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Кемниц до Лайпциг. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Кемниц до Лайпциг с влак?

Най-евтините билети за влак от Кемниц до Лайпциг струват 33,27лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 37,86лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кемниц до Лайпциг.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кемниц до Лайпциг

 
Sep 26
вторник
21°
Още
Sep 27
сряда
21°
36,40лв.
Sep 28
четвъртък
22°
Още
Sep 29
петък
22°
36,40лв.
Sep 30
събота
19°
Още
Oct 01
неделя
18°
Още
Oct 02
понеделник
17°
Още
Евтини билети за от Кемниц до Лайпциг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кемниц до Лайпциг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кемниц до Лайпциг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кемниц до Лайпциг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кемниц до Лайпциг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лайпциг с влак

Когато пътувате до Лайпциг с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Mitteldeutsche Regiobahn (MRB) е регионална железопътна компания, която оперира в централните германски провинции Саксония, Саксония-Анхалт и Тюрингия. Компанията е основана през 2011 г. и е дъщерно дружество на Transdev Германия. MRB обслужва пътнически влакове по няколко регионални линии, включително линията Лайпциг-Хоф, линията Лайпциг-Алтенбург и линията Хале-Касел. Автопаркът на компанията се състои от модерни електрически и дизелови мотриси и предлага набор от услуги, включително регионални експресни влакове, регионални влакове и S-Bahn услуги. MRB се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

Услуги на борда DB - Regional Express, City-Bahn Chemnitz и Mitteldeutsche Regiobahn от Кемниц до Лайпциг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кемниц до Лайпциг от влак.
съоръжения DB - Regional Express City-Bahn Chemnitz Mitteldeutsche Regiobahn
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Кемниц до Лайпциг Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.5kg
Автобус
3.5kg
Полет
138.0kg
Кола
13.3kg
Какви са емисиите на CO2 за Кемниц до Лайпциг с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кемниц и Лайпциг са 0.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кемниц и Лайпциг? Като вземете влака между Кемниц и Лайпциг, ще спестите 137.5kg CO2 емисии спрямо полет, 2.9kg спрямо автобус и 12.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кемниц до Лайпциг?
Билет влак от Кемниц до Лайпциг е 38,53лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 36,40лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кемниц до Лайпциг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кемниц до Лайпциг е 36,40лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кемниц и Лайпциг от влак?
Кемниц до Лайпциг е 68,0 km.
Колко време трае влак между Кемниц и Лайпциг?
Кемниц до Лайпциг е средно 1 ч. 31 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 59 мин..
Какви компании работят от Кемниц до Лайпциг?
Кемниц до Лайпциг се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail DB - Regional Express, City-Bahn Chemnitz, Mitteldeutsche Regiobahn предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кемниц до Лайпциг?
Кемниц до Лайпциг има средно 197 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кемниц до Лайпциг?
Най-ранният влак от Кемниц до Лайпциг тръгва на 04:37. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кемниц до Лайпциг?
Последният влак от Кемниц до Лайпциг тръгва на 23:37. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кемниц до Лайпциг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 36,40лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Кемниц до Лайпциг?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Кемниц, за да отидете до Лайпциг. Можете да преминете от Chemnitz Hbf, Bernsbachplatz, Chemnitz, Omnibusbahnhof, Chemnitz and Chemnitz Bernsbachplatz и можете да стигнете до Leipzig Hbf, Naunhofer Str., Leipzig, Leipzig, Naunhofer Straße and Leipzig Messe.
Колко директни връзки преминават от Кемниц до Лайпциг?
Има средно 19 от Кемниц до Лайпциг.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кемниц до Лайпциг от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кемниц и Лайпциг е 59 мин..
Има ли директен влак от Кемниц към Лайпциг?
Да, има директен влак между Кемниц и Лайпциг.
Какви са емисиите на CO2 за Кемниц до Лайпциг от влак?
Пътуването на влак от Кемниц до Лайпциг създава 0.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Кемниц

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кемниц

Международни маршрути от Кемниц и близките райони

Други дестинации от Кемниц

Основни маршрути до Лайпциг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути