Влак Кемниц - Лайпциг цени от 39,72 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кемниц до Лайпциг с влак

Пътуването от Кемниц до Лайпциг от влак е 68,05 km и отнема 1 ч 17 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:59 ч. и последното на 16:31 ч.. Възможно е да пътувате от Кемниц до Лайпциг от влак само за 39,72 лв. или за 89,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 39,72 лв..

Най-ниската цена39,72 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 17 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена39,72 лв.
Най-висока цена89,82 лв.
Първо заминаване03:59 ч.
Последно заминаване16:31 ч.
Разстояние68,05 km
ЗаминаванеКемниц
ПристиганеЛайпциг
ПревозвачиMitteldeutsche Regiobahn, DB - Regional ExpressОще

Влак Билети от Кемниц до Лайпциг

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Кемниц до Лайпциг с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Кемниц до Лайпциг. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Кемниц до Лайпциг?

Най-евтините билети за влак от Кемниц до Лайпциг струват 39,72 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 46,18 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кемниц до Лайпциг.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кемниц до Лайпциг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 46,18 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кемниц до Лайпциг.

Колко дълго е пътуването от Кемниц до Лайпциг с влак?

При разстояние от 68,05 km между Кемниц и Лайпциг, обикновено отнема 1 ч 17 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 17 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Кемниц до Лайпциг обхваща разстояние от 68,05 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 17 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кемниц до Лайпциг по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кемниц до Лайпциг?

В Кемниц спирките за заминаване включват Röhrsdorf Chemnitz Center, Chemnitz,Palmstr., Chemnitz,Lohrstr., Chemnitz,Turnstr., Chemnitz. Когато пристигнете в Лайпциг, може да успеете да слезете на спирки като Leipzig HBF,Leipzig , Völkerschlachtdenkmal,Leipzig, Messe Bahnhof. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Кемниц до Лайпциг?

Ако искате да стигнете от Кемниц до Лайпциг, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Кемниц и Лайпциг. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кемниц до Лайпциг. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кемниц до Лайпциг

Евтини билети за влак от Кемниц до Лайпциг
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кемниц до Лайпциг.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кемниц до Лайпциг, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кемниц до Лайпциг.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кемниц до Лайпциг

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кемниц до Лайпциг

Най-евтините билети за влак Кемниц - Лайпциг могат да бъдат намерени само за 35,65 лв., ако имате късмет, или средно за 40,57 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 51,39 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лайпциг с влак

Когато пътувате до Лайпциг с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Mitteldeutsche Regiobahn (MRB) е регионална железопътна компания, която оперира в централните германски провинции Саксония, Саксония-Анхалт и Тюрингия. Компанията е основана през 2011 г. и е дъщерно дружество на Transdev Германия. MRB обслужва пътнически влакове по няколко регионални линии, включително линията Лайпциг-Хоф, линията Лайпциг-Алтенбург и линията Хале-Касел. Автопаркът на компанията се състои от модерни електрически и дизелови мотриси и предлага набор от услуги, включително регионални експресни влакове, регионални влакове и S-Bahn услуги. MRB се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и екологични транспортни услуги на своите пътници.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Типове билети и съоръжения от Кемниц до Лайпциг

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Кемниц до Лайпциг.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда Mitteldeutsche Regiobahn, DB - Regional Express and DB - InterCity Express (ICE) от Кемниц до Лайпциг
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кемниц до Лайпциг от train.
съоръжения Mitteldeutsche Regiobahn DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity
quiet_zone Тиха зона check check check cross
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
accessibility Достъпност check check check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check check
air_con Климатик check check check cross
bicycle Велосипед check check check cross
sleeper_couchette спално място check check check cross
luggage Багаж cross cross check check

Кемниц до Лайпциг Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.76kg
Автобус
5.1kg
Полет
13.61kg
Кола
10.89kg
Какви са емисиите на CO2 за Кемниц до Лайпциг с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кемниц и Лайпциг са 4.76kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кемниц и Лайпциг? Като вземете влака между Кемниц и Лайпциг, ще спестите 8.85kg CO2 емисии спрямо полет, 0.34kg спрямо автобус и 6.13kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кемниц до Лайпциг?
Билет влак от Кемниц до Лайпциг е 46,18 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 39,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кемниц до Лайпциг?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кемниц до Лайпциг е 39,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кемниц и Лайпциг от влак?
Кемниц до Лайпциг е 68,05 km.
Колко време трае влак между Кемниц и Лайпциг?
Кемниц до Лайпциг е средно 1 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 0 мин.
Какви компании работят от Кемниц до Лайпциг?
Кемниц до Лайпциг се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Mitteldeutsche Regiobahn, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) and DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кемниц до Лайпциг?
Кемниц до Лайпциг има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кемниц до Лайпциг?
Най-ранният влак от Кемниц до Лайпциг тръгва на 03:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кемниц до Лайпциг?
Последният влак от Кемниц до Лайпциг тръгва на 16:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кемниц до Лайпциг?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 39,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кемниц до Лайпциг?
Има средно 3 от Кемниц до Лайпциг.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кемниц до Лайпциг от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кемниц и Лайпциг е 1 ч 0 мин.
Има ли директен влак от Кемниц към Лайпциг?
Да, има директен влак между Кемниц и Лайпциг.
Какви са емисиите на CO2 за Кемниц до Лайпциг от влак?
Пътуването на влак от Кемниц до Лайпциг създава 4.76kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кемниц

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кемниц

Международни маршрути от Кемниц и близките райони

Други дестинации от Кемниц

Основни маршрути до Лайпциг

Свързани маршрути

Други популярни маршрути