Влак Шарлероа - Лиеж цени от 39,92 лв.

Започва от
39,92 лв.

Шарлероа до Лиеж с влак

Пътуването от Шарлероа до Лиеж от влак е 83,25 km и отнема 1 ч 35 мин. Има 23 връзки на ден, с първото заминаване на 05:13 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от Шарлероа до Лиеж от влак само за 39,92 лв. или за 290,59 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 39,92 лв..

Най-ниската цена39,92 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 35 мин
Връзка на ден23
Най-ниската цена39,92 лв.
Най-висока цена290,59 лв.
Първо заминаване05:13 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние83,25 km
ЗаминаванеШарлероа
ПристиганеЛиеж
ПревозвачиDB - Intercity, Eurostar

Влак Билети от Charleroi до Liège

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Шарлероа до Лиеж с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Шарлероа до Лиеж. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Шарлероа до Лиеж с влак?

Цените на билетите за влак от Шарлероа до Лиеж варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Шарлероа до Лиеж ще струват 39,92 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 53,73 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шарлероа до Лиеж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 53,73 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шарлероа до Лиеж.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Шарлероа до Лиеж с влак?

При разстояние от 83,25 km между Шарлероа и Лиеж, обикновено отнема 1 ч 35 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 35 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Шарлероа и Лиеж продължава около 83,25 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 35 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 16 мин. Ако се опитвате да стигнете от Шарлероа до Лиеж възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Шарлероа до Лиеж?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Шарлероа до Лиеж, който тръгва в 05:13 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Шарлероа до Лиеж тръгва в 05:13 ч., докато последният отпътува в 22:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Шарлероа и Лиеж. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Шарлероа до Лиеж?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Шарлероа и Лиеж. Можете да започнете пътуването си в Шарлероа на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Лиеж. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Шарлероа до Лиеж.

Колко пъти на ден има пътувания от Шарлероа до Лиеж?

Ако искате да стигнете от Шарлероа до Лиеж, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 23 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 12 директни пътувания между Шарлероа и Лиеж. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 11 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шарлероа до Лиеж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Charleroi до Liège

Евтини билети за влак от Шарлероа до Лиеж
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шарлероа до Лиеж.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шарлероа до Лиеж, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шарлероа до Лиеж.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Charleroi до Liège

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 34,62 лв. до 41,37 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 16% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шарлероа до Лиеж

Най-евтините билети за влак Шарлероа - Лиеж могат да бъдат намерени само за 28,00 лв., ако имате късмет, или средно за 31,15 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 35,40 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лиеж с влак

Когато пътувате до Лиеж с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Eurostar е високоскоростен пътнически влак, свързващ Лондон с няколко града в континентална Европа, включително Париж, Брюксел и Амстердам. Стартиран през 1994 г., Eurostar оттогава се е утвърдил като популярен вид транспорт за туристи и пътуващи по работа. Със скорости, достигащи до 300 км/ч, влаковете Eurostar предлагат бързи и екологични условия.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Шарлероа до Лиеж

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Eurostar и DB - Intercity при пътуване от Шарлероа до Лиеж.

Standard

Билетите Eurostar Standard са за пътуващи с бюджет и са най-разпространената и достъпна опция. Те обаче имат ограничена гъвкавост
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard Premier

Билетите Eurostar Standard Premier предлагат първокласно икономично изживяване, идеални за работа в тишина и комфорт, но на по-висока цена от Standard. Този билет включва допълнително място за краката, безплатни ястия и достъп до списания.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Premier

Билетите Business Premier са първокласната опция на Eurostar с комфорт и гъвкавост от най-високо ниво, но и най-скъпата. С този билет ще имате просторни места за сядане, вкусни ястия, сервирани на вашето място, достъп до ексклузивни салони и специална помощ.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Business Premier пътниците и притежателите на карт бланш Eurostar™ се радват на безплатен Wi-Fi в салоните на избрани станции. Безплатни ваучери за Wi-Fi се предлагат на информационното бюро на Ashford. Всички влакове също предоставят безплатен Wi-Fi, свържете се чрез EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
От септември 2012 г. опцията за тих автобус е налична за пътуващите с Business и Standard Premier без допълнителни разходи.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка разполага с електрически контакти за Великобритания и Европа. Business Premier и Standard Premier също включват USB гнезда.
luggage Багаж open icon close icon
Вашият билет Eurostar ви позволява да вземете голямо количество багаж на борда без ограничения в теглото. Можете да носите два куфара и един ръчен артикул, всички правилно етикетирани, стига да не надвишават 85 см дължина. Бебешки колички и детски колички са разрешени на борда. Можете също така да носите велосипеда или музикалния си инструмент, който ще се счита за един от двата ви средно големи багажа, стига да е в куфар с дължина под 85 см.
accessibility Достъпност open icon close icon
Помощ за пътници с увреждания или възрастни хора се предлага на всички станции. Типът помощ варира според местоположението. Препоръчва се предварителна резервация поне 24 часа предварително, с 60 минути преди пристигане, ако не сте резервирали предварително.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Café Métropole на борда на влаковете Eurostar предлага отстъпки за чаши за многократна употреба. Непродадената храна се дарява на Олио, в полза на лондонските общности. Храна в Standard Premier: Standard Premier предлага международни ястия през целия ден. Закуската включва плодове, сладкиши и други до 10:14. След 10:15 се насладете на лека храна, десерт и напитки. Храна в Business Premier: Менюто на Business Premier е подготвено от главния готвач Raymond Blanc OBE, носител на звезда Michelin. Напитки, от чай до шампанско, се предлагат по време на пътуването.
air_con Климатик open icon close icon
Свежият въздух непрекъснато се засмуква и филтрира по време на пътуването.
bicycle Велосипед open icon close icon
Имате музикален инструмент или китара под 85 см? Можете да го включите като част от багажа си в Eurostar. Ако имате велосипед в кутия, резервирайте място, като се свържете с туристическата услуга Eurostar (достъпна за избрани влакове). Сгъваемите и детски велосипеди под 85 см са добре дошли, но трябва да са в предпазна чанта. Внимание: електронните скутери и ховърбордите са забранени. Освен това можете да вземете със себе си чифт ски или сноуборд в допълнение към багажа си
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда DB - Intercity, Eurostar and Deutsche Bahn от Шарлероа до Лиеж
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шарлероа до Лиеж от train.
съоръжения DB - Intercity Eurostar Deutsche Bahn
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check
accessibility Достъпност cross check check
air_con Климатик cross check check
bicycle Велосипед cross check check
sleeper_couchette спално място cross check check
quiet_zone Тиха зона cross cross check

Шарлероа до Лиеж Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.83kg
Автобус
6.24kg
Полет
16.65kg
Кола
13.32kg
Какви са емисиите на CO2 за Шарлероа до Лиеж с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шарлероа и Лиеж са 5.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шарлероа и Лиеж? Като вземете влака между Шарлероа и Лиеж, ще спестите 10.82kg CO2 емисии спрямо полет, 0.41kg спрямо автобус и 7.49kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шарлероа до Лиеж?
Билет влак от Шарлероа до Лиеж е 53,73 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 39,92 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шарлероа до Лиеж?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шарлероа до Лиеж е 39,92 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шарлероа и Лиеж от влак?
Шарлероа до Лиеж е 83,25 km.
Колко време трае влак между Шарлероа и Лиеж?
Шарлероа до Лиеж е средно 1 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 16 мин.
Какви компании работят от Шарлероа до Лиеж?
Шарлероа до Лиеж се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail DB - Intercity, Eurostar and Deutsche Bahn предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Шарлероа до Лиеж?
Шарлероа до Лиеж има средно 23 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шарлероа до Лиеж?
Най-ранният влак от Шарлероа до Лиеж тръгва на 05:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шарлероа до Лиеж?
Последният влак от Шарлероа до Лиеж тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шарлероа до Лиеж?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 39,92 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Шарлероа до Лиеж?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Шарлероа, за да отидете до Лиеж. Можете да преминете от Charleroi Sud, Marchienne au Pont, Marchienne-Zone and Roux и можете да стигнете до Liège-Palais, Liège-Guillemins and Bressoux.
Колко директни връзки преминават от Шарлероа до Лиеж?
Има средно 12 от Шарлероа до Лиеж.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шарлероа до Лиеж от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шарлероа и Лиеж е 1 ч 16 мин.
Има ли директен влак от Шарлероа към Лиеж?
Да, има директен влак между Шарлероа и Лиеж.
Какви са емисиите на CO2 за Шарлероа до Лиеж от влак?
Пътуването на влак от Шарлероа до Лиеж създава 5.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шарлероа

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шарлероа

Международни маршрути от Шарлероа и близките райони

Други дестинации от Шарлероа

Основни маршрути до Лиеж

Свързани маршрути

Други популярни маршрути