Влак Вилафранка дел Пенедес - Барселона цени от 4,21 лв.

Започва от
4,21 лв.

Вилафранка дел Пенедес до Барселона с влак

Пътуването от Вилафранка дел Пенедес до Барселона от влак е 38,59 km и отнема 0 ч 17 мин. Има 61 връзки на ден, с първото заминаване на 06:53 ч. и последното на 20:07 ч.. Възможно е да пътувате от Вилафранка дел Пенедес до Барселона от влак само за 4,21 лв. или за 4,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,21 лв..

Най-ниската цена4,21 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 17 мин
Връзка на ден61
Най-ниската цена4,21 лв.
Най-висока цена4,89 лв.
Първо заминаване06:53 ч.
Последно заминаване20:07 ч.
Разстояние38,59 km
ЗаминаванеВилафранка дел Пенедес
ПристиганеБарселона
ПревозвачиRenfe

Стигнете от Вилафранка дел Пенедес до Барселона с Virail

Планирате да пътувате от Вилафранка дел Пенедес до Барселона? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?

Цените ще варират, когато пътувате от Вилафранка дел Пенедес до Барселона. Средно обаче ще платите около 4,32 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 4,21 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Вилафранка дел Пенедес до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона ще ви струва 4,32 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Вилафранка дел Пенедес до Барселона с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 17 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 38,59 km от Вилафранка дел Пенедес до Барселона. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Вилафранка дел Пенедес до Барселона да отнеме повече от 0 ч 17 мин. Пътуването между Вилафранка дел Пенедес и Барселона продължава около 38,59 km и обикновено отнема приблизително 0 ч 17 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 7 мин. Ако се опитвате да стигнете от Вилафранка дел Пенедес до Барселона възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Вилафранка дел Пенедес до Барселона, който обикновено тръгва в 06:53 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 20:07 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Вилафранка дел Пенедес до Барселона тръгва в 06:53 ч., докато последният отпътува в 20:07 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Вилафранка дел Пенедес и Барселона. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Вилафранка дел Пенедес от следните спирки: . Пристигайки в Барселона, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Барселона.

Колко пътувания от Вилафранка дел Пенедес до Барселона се извършват всеки ден?

Средно има 61 заминаващи ежедневно от Вилафранка дел Пенедес до Барселона. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 61 заминаващи от Вилафранка дел Пенедес, които пътуват директно до Барселона. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Вилафранка дел Пенедес до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Вилафранка дел Пенедес до Барселона, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Вилафранка дел Пенедес до Барселона.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона

Най-евтините билети за влак Вилафранка дел Пенедес - Барселона могат да бъдат намерени само за 49,23 лв., ако имате късмет, или средно за 97,57 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 125,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Барселона с влак

Когато пътувате до Барселона с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Вилафранка дел Пенедес до Барселона Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.7kg
Автобус
2.89kg
Полет
7.72kg
Кола
6.17kg
Какви са емисиите на CO2 за Вилафранка дел Пенедес до Барселона с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Вилафранка дел Пенедес и Барселона са 2.7kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Вилафранка дел Пенедес и Барселона? Като вземете влака между Вилафранка дел Пенедес и Барселона, ще спестите 5.02kg CO2 емисии спрямо полет, 0.19kg спрямо автобус и 3.47kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?
Билет влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона е 4,32 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,21 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Вилафранка дел Пенедес до Барселона е 4,21 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Вилафранка дел Пенедес и Барселона от влак?
Вилафранка дел Пенедес до Барселона е 38,59 km.
Колко време трае влак между Вилафранка дел Пенедес и Барселона?
Вилафранка дел Пенедес до Барселона е средно 0 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 7 мин.
Колко влак на ден преминават от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?
Вилафранка дел Пенедес до Барселона има средно 61 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?
Най-ранният влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона тръгва на 06:53 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?
Последният влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона тръгва на 20:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,21 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Вилафранка дел Пенедес, за да отидете до Барселона. Можете да преминете от Vilafranca Del Penedès и можете да стигнете до Barcelona Pl. Catalunya, Barcelona Estació De França, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona Nord, Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport and Sant Adreu Comtal.
Колко директни връзки преминават от Вилафранка дел Пенедес до Барселона?
Има средно 61 от Вилафранка дел Пенедес до Барселона.
Кое е най-бързото време за пътуване между Вилафранка дел Пенедес до Барселона от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Вилафранка дел Пенедес и Барселона е 0 ч 7 мин.
Има ли директен влак от Вилафранка дел Пенедес към Барселона?
Да, има директен влак между Вилафранка дел Пенедес и Барселона.
Какви са емисиите на CO2 за Вилафранка дел Пенедес до Барселона от влак?
Пътуването на влак от Вилафранка дел Пенедес до Барселона създава 2.7kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Вилафранка дел Пенедес и близките райони

Основни маршрути до Барселона

Други популярни маршрути