Влак Гент - Брюксел цени от 23,87 лв.

Започва от
23,87 лв.

Гент до Брюксел с влак

Пътуването от Гент до Брюксел от влак е 49,58 km и отнема 0 ч 36 мин. Има 34 връзки на ден, с първото заминаване на 00:11 ч. и последното на 19:40 ч.. Възможно е да пътувате от Гент до Брюксел от влак само за 23,87 лв. или за 26,83 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,87 лв..

Най-ниската цена23,87 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 36 мин
Връзка на ден34
Най-ниската цена23,87 лв.
Най-висока цена26,83 лв.
Първо заминаване00:11 ч.
Последно заминаване19:40 ч.
Разстояние49,58 km
ЗаминаванеГент
ПристиганеБрюксел
ПревозвачиDB - Intercity

Влак Билети от Ghent до Brussels

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Гент до Брюксел с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Гент до Брюксел. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Гент до Брюксел?

Когато пътувате от Гент до Брюксел, можете да очаквате да платите средно около 25,32 лв.. Може да успеете да намерите цени до 23,87 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Гент до Брюксел. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Гент до Брюксел варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 25,32 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Гент до Брюксел с влак?

При разстояние от 49,58 km между Гент и Брюксел, обикновено отнема 0 ч 36 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 36 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Гент и Брюксел е около 49,58 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 36 мин. Обаче най-бързите маршрути между Гент и Брюксел продължават 0 ч 28 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Гент до Брюксел?

В Гент спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Брюксел, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Гент до Брюксел?

Маршрутът от Гент до Брюксел се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Гент са средно 34 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Гент до Брюксел, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 34 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Гент до Брюксел. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Ghent до Brussels

Евтини билети за влак от Гент до Брюксел
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Гент до Брюксел.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Гент до Брюксел, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Гент до Брюксел.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Ghent до Brussels

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 20,21 лв. до 24,68 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Гент до Брюксел

Най-евтините билети за влак Гент - Брюксел могат да бъдат намерени само за 16,93 лв., ако имате късмет, или средно за 20,01 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,21 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Брюксел с влак

Когато пътувате до Брюксел с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда DB - Intercity от Гент до Брюксел
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Гент до Брюксел от train.
съоръжения DB - Intercity
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Гент до Брюксел Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.47kg
Автобус
3.72kg
Полет
9.92kg
Кола
7.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Гент до Брюксел с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Гент и Брюксел са 3.47kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Гент и Брюксел? Като вземете влака между Гент и Брюксел, ще спестите 6.45kg CO2 емисии спрямо полет, 0.25kg спрямо автобус и 4.46kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Гент до Брюксел?
Билет влак от Гент до Брюксел е 25,32 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,87 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Гент до Брюксел?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Гент до Брюксел е 23,87 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Гент и Брюксел от влак?
Гент до Брюксел е 49,58 km.
Колко време трае влак между Гент и Брюксел?
Гент до Брюксел е средно 0 ч 36 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Гент до Брюксел?
Гент до Брюксел има средно 34 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Гент до Брюксел?
Най-ранният влак от Гент до Брюксел тръгва на 00:11 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Гент до Брюксел?
Последният влак от Гент до Брюксел тръгва на 19:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Гент до Брюксел?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,87 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Гент до Брюксел?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Гент, за да отидете до Брюксел. Можете да преминете от Ghent St Pieters, Ghent-Dampoort and Merelbeke и можете да стигнете до Brussel, Arcaden, Bruxelles Gare du Nord, Brussel-Zuid, Bruxelles-Congres and Zaventem.
Колко директни връзки преминават от Гент до Брюксел?
Има средно 34 от Гент до Брюксел.
Кое е най-бързото време за пътуване между Гент до Брюксел от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Гент и Брюксел е 0 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Гент към Брюксел?
Да, има директен влак между Гент и Брюксел.
Какви са емисиите на CO2 за Гент до Брюксел от влак?
Пътуването на влак от Гент до Брюксел създава 3.47kg CO2 емисии.

Отидете локално от Гент

Популярни маршрути

Международни маршрути от Гент и близките райони

Други дестинации от Гент

Основни маршрути до Брюксел

Свързани маршрути

Други популярни маршрути