Влак Барселона - Алмерия цени от 151,83 лв.

Започва от
151,83 лв.

Барселона до Алмерия с влак

Пътуването от Барселона до Алмерия от влак е 644,58 km и отнема 12 ч 43 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 06:45 ч. и последното на 10:15 ч.. Възможно е да пътувате от Барселона до Алмерия от влак само за 151,83 лв. или за 259,32 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 151,83 лв..

Най-ниската цена151,83 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 43 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена151,83 лв.
Най-висока цена259,32 лв.
Първо заминаване06:45 ч.
Последно заминаване10:15 ч.
Разстояние644,58 km
ЗаминаванеБарселона
ПристиганеАлмерия
ПревозвачиAlsa, AVEОще

Влак Билети от Barcelona до Almería

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Барселона до Алмерия с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Барселона до Алмерия. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Барселона до Алмерия?

Средно билетът за влак от Барселона до Алмерия ще ви струва 215,39 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 151,83 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Барселона до Алмерия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Барселона до Алмерия, можете да очаквате да платите средно около 215,39 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Барселона до Алмерия с влак?

Средното време за пътуване е 12 ч 43 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 644,58 km от Барселона до Алмерия. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Барселона до Алмерия да отнеме повече от 12 ч 43 мин. За да стигнете по-бързо от Барселона до Алмерия, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Барселона и Алмерия ще завършат пътуването в 11 ч 7 мин. Средно ще ви отнеме около 12 ч 43 мин, за да пътувате 644,58 km между Барселона и Алмерия.

По кое време на деня мога да пътувам от Барселона до Алмерия?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Барселона до Алмерия, който тръгва в 06:45 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 10:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Барселона до Алмерия, който обикновено тръгва в 06:45 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 10:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Барселона до Алмерия?

В Барселона спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Алмерия, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Барселона до Алмерия се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Барселона до Алмерия може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Барселона до Алмерия. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Барселона до Алмерия варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Барселона до Алмерия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Barcelona до Almería

Евтини билети за влак от Барселона до Алмерия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Барселона до Алмерия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Барселона до Алмерия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Барселона до Алмерия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Barcelona до Almería

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 40,70 лв. до 211,53 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 81% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Алмерия с влак

Когато пътувате до Алмерия с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

AVE означава "Alta Velocidad Española", което означава "испанска висока скорост". AVE е високоскоростна влакова услуга, управлявана от испанската национална железопътна компания Renfe. С влаковете AVE можете да пътувате до много големи градове в Испания, включително маршрути до Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Малага и Сарагоса.

Alsa, основана през 1923 г., е известна испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Компанията се разрасна до една от най-големите автобусни компании в Европа. Alsa предлага широка гама от услуги, включително редовни и експресни маршрути, луксозни автобуси и спални автобуси. Alsa, посветена на устойчивостта, намалява своя въглероден отпечатък чрез използване на алтернативни горива и енергийно ефективни технологии.

Типове билети и съоръжения от Барселона до Алмерия

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVE при пътуване от Барселона до Алмерия.

Básico

Basico са най-достъпните билети, но идват с определени ограничения, като например без промени или възстановяване на суми. Те също така обикновено имат ограничена наличност и трябва да бъдат закупени достатъчно предварително.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Elige Estándar

Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Elige Estándar," предоставя на пътниците стандартната, обичайна подредба на местата, известна като „Estándar седалка". Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, като е възможно и надграждане до Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Elige Confort

Ако изберете "Elige Confort", ще получите по-голямата и вероятно по-удобна седалка XL Confort. Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, а надграждането до Premium също е възможно.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Prémium

Билетите Premium на Renfe AVE са най-скъпите, но и най-гъвкавите, ограничени само до клас Confort. Те позволяват безплатни смени на влака и предоставят предимството да се качите безплатно на следващия влак, в случай че изпуснете планирания.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани при високи скорости с PlayRenfe, безплатната WiFi услуга на AVE, гарантираща, че оставате онлайн дори при 300 км/ч.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Безшумният вагон се предлага изключително за стандартни места във влаковете AVE, с изключение на международния маршрут AVE между Испания и Франция, както и влаковете Euromed. Поради популярността му се препоръчва ранно закупуване на билети.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка AVE е оборудвана с електрически контакти и радиостанции на седалката за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете AVE можете да носите със себе си 3 чанти, всяка от които не надвишава 85 x 55 x 35 cm и тегло от 25 kg (55 lbs). Освен това инструментите се считат за ръчен багаж, ако са с размери до 30 x 120 x 38 cm и са безопасно прибрани в калъф.
accessibility Достъпност open icon close icon
AVE предоставя безплатна услуга за грижа и помощ за лица с ограничена подвижност. За да използвате тази услуга, моля, свържете се директно с AVE.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Посетете бордовия вагон на AVE bar за почерпка или изчакайте количката за храна, която пътува през влака. Притежателите на първокласен билет могат да се насладят на вечеря на място, включваща опита на главния готвач Рамон Фрейкса. Моля, уверете се, че заявявате специални менюта, от вегетарианско до халал, поне 12 часа преди заминаването, за да се насладите на персонализирано хранене.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като всички влакове AVE са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите велосипеда или скутера си, само се уверете, че е сгънат и удобно в калъф. Не забравяйте да свалите педалите и да завъртите кормилото на 90 градуса. Ако общите размери на вашия калъф са под 180 см, той се брои за ръчен багаж. Всичко, което е по-голямо, попада в категорията на специалния багаж, но трябва да бъде в рамките на 120 x 90 x 40 cm.
Услуги на борда Alsa and AVE от Барселона до Алмерия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Барселона до Алмерия от train.
съоръжения Alsa AVE
wifi WiFi check check
luggage Багаж check check
bicycle Велосипед check check
quiet_zone Тиха зона cross check
power_sockets Електрически контакти cross check
accessibility Достъпност cross check
food_and_drink Храни и напитки cross check
air_con Климатик cross check

Барселона до Алмерия Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
45.12kg
Автобус
48.34kg
Полет
128.92kg
Кола
103.13kg
Какви са емисиите на CO2 за Барселона до Алмерия с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Барселона и Алмерия са 45.12kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Барселона и Алмерия? Като вземете влака между Барселона и Алмерия, ще спестите 83.8kg CO2 емисии спрямо полет, 3.22kg спрямо автобус и 58.01kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Барселона до Алмерия?
Билет влак от Барселона до Алмерия е 215,39 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 151,83 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Барселона до Алмерия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Барселона до Алмерия е 151,83 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Барселона и Алмерия от влак?
Барселона до Алмерия е 644,58 km.
Колко време трае влак между Барселона и Алмерия?
Барселона до Алмерия е средно 12 ч 43 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 7 мин.
Какви компании работят от Барселона до Алмерия?
Барселона до Алмерия се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Alsa, AVE, Renfe - Media Distancia and Renfe предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Барселона до Алмерия?
Барселона до Алмерия има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Барселона до Алмерия?
Най-ранният влак от Барселона до Алмерия тръгва на 06:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Барселона до Алмерия?
Последният влак от Барселона до Алмерия тръгва на 10:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Барселона до Алмерия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 151,83 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Барселона до Алмерия?
Има 8 станция(и), от която можете да се отклоните от Барселона, за да отидете до Алмерия. Можете да преминете от Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport, Barcelona Nord, Sant Adreu Comtal, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Pl. Catalunya and Barcelona Estació De França и можете да стигнете до Almeria and Almería Port.
Кое е най-бързото време за пътуване между Барселона до Алмерия от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Барселона и Алмерия е 11 ч 7 мин.
Има ли директен влак от Барселона към Алмерия?
Да, има директен влак между Барселона и Алмерия.
Какви са емисиите на CO2 за Барселона до Алмерия от влак?
Пътуването на влак от Барселона до Алмерия създава 45.12kg CO2 емисии.

Отидете локално от Барселона

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Барселона

Международни маршрути от Барселона и близките райони

Други дестинации от Барселона

Свързани маршрути

Други популярни маршрути