Влак Лерида - Барселона цени от 14,54 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Лерида до Барселона с влак

Пътуването от Лерида до Барселона от влак е 130,61 km и отнема 1 ч 16 мин. Има 24 връзки на ден, с първото заминаване на 07:05 ч. и последното на 22:51 ч.. Възможно е да пътувате от Лерида до Барселона от влак само за 14,54 лв. или за 95,30 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,54 лв..

Най-ниската цена14,54 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 16 мин
Връзка на ден24
Най-ниската цена14,54 лв.
Най-висока цена95,30 лв.
Първо заминаване07:05 ч.
Последно заминаване22:51 ч.
Разстояние130,61 km
ЗаминаванеЛерида
ПристиганеБарселона
ПревозвачиRenfe, Renfe REGIONALОще

Влак Билети от Лерида до Барселона

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Лерида до Барселона

Кой е най-добрият начин да се стигне от Лерида до Барселона? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Лерида до Барселона, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Лерида до Барселона?

Цените на билетите за влак от Лерида до Барселона варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Лерида до Барселона ще струват 14,54 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 54,32 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Лерида до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Лерида до Барселона, можете да очаквате да платите средно около 54,32 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Лерида до Барселона с влак?

При разстояние от 130,61 km между Лерида и Барселона, обикновено отнема 1 ч 16 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 16 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Лерида до Барселона, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Лерида и Барселона ще завършат пътуването в 0 ч 59 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 16 мин, за да пътувате 130,61 km между Лерида и Барселона.

По кое време са първото и последното заминаване от Лерида до Барселона?

Първото пътуване за деня тръгва от Лерида в 07:05 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:51 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Лерида и Барселона. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Лерида в 07:05 ч., а последният - в 22:51 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Лерида до Барселона могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Лерида до Барселона?

Можете да тръгнете от Лерида на спирки като Lleida Pirineus,LLEIDA. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Барселона на следните спирки: Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona Nord,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona Franca,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona-Clot-Arago,BARCELONA SANTS,Barcelona El Prat Airport T2. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Лерида и Барселона. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Лерида до Барселона?

Ще можете да пътувате от Лерида до Барселона, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 24 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Лерида до Барселона, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 24 директни връзки от Лерида до Барселона всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лерида до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Лерида до Барселона

Евтини билети за влак от Лерида до Барселона
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лерида до Барселона.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лерида до Барселона, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лерида до Барселона.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Лерида до Барселона

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 18,77 лв. до 53,26 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Лерида до Барселона

Най-евтините билети за влак Лерида - Барселона могат да бъдат намерени само за 27,10 лв., ако имате късмет, или средно за 33,82 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 42,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Барселона с влак

Когато пътувате до Барселона с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

AVE означава "Alta Velocidad Española", което означава "испанска висока скорост". AVE е високоскоростна влакова услуга, управлявана от испанската национална железопътна компания Renfe. С влаковете AVE можете да пътувате до много големи градове в Испания, включително маршрути до Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Малага и Сарагоса.

Alvia, управлявана от Renfe, е високоскоростна влакова услуга в Испания. Със скорости до 250 км/ч влаковете Alvia, малко по-бавни от максималната скорост от 300 км/ч за влаковете AVE, предлагат комфорт и удобства като климатик, Wi-Fi и електрически контакти. Те безпроблемно свързват регионалните станции с големите градове, осигурявайки ефективно пътуване. Трите налични модела влакове са Class 120, Class 130 и Class 730.

Типове билети и съоръжения от Лерида до Барселона

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVE при пътуване от Лерида до Барселона.

Elige Estándar

Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Elige Estándar," предоставя на пътниците стандартната, обичайна подредба на местата, известна като „Estándar седалка". Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, като е възможно и надграждане до Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Básico

Basico са най-достъпните билети, но идват с определени ограничения, като например без промени или възстановяване на суми. Те също така обикновено имат ограничена наличност и трябва да бъдат закупени достатъчно предварително.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Elige Confort

Ако изберете "Elige Confort", ще получите по-голямата и вероятно по-удобна седалка XL Confort. Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, а надграждането до Premium също е възможно.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Prémium

Билетите Premium на Renfe AVE са най-скъпите, но и най-гъвкавите, ограничени само до клас Confort. Те позволяват безплатни смени на влака и предоставят предимството да се качите безплатно на следващия влак, в случай че изпуснете планирания.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани при високи скорости с PlayRenfe, безплатната WiFi услуга на AVE, гарантираща, че оставате онлайн дори при 300 км/ч.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Безшумният вагон се предлага изключително за стандартни места във влаковете AVE, с изключение на международния маршрут AVE между Испания и Франция, както и влаковете Euromed. Поради популярността му се препоръчва ранно закупуване на билети.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка AVE е оборудвана с електрически контакти и радиостанции на седалката за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете AVE можете да носите със себе си 3 чанти, всяка от които не надвишава 85 x 55 x 35 cm и тегло от 25 kg (55 lbs). Освен това инструментите се считат за ръчен багаж, ако са с размери до 30 x 120 x 38 cm и са безопасно прибрани в калъф.
accessibility Достъпност open icon close icon
AVE предоставя безплатна услуга за грижа и помощ за лица с ограничена подвижност. За да използвате тази услуга, моля, свържете се директно с AVE.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Посетете бордовия вагон на AVE bar за почерпка или изчакайте количката за храна, която пътува през влака. Притежателите на първокласен билет могат да се насладят на вечеря на място, включваща опита на главния готвач Рамон Фрейкса. Моля, уверете се, че заявявате специални менюта, от вегетарианско до халал, поне 12 часа преди заминаването, за да се насладите на персонализирано хранене.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като всички влакове AVE са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите велосипеда или скутера си, само се уверете, че е сгънат и удобно в калъф. Не забравяйте да свалите педалите и да завъртите кормилото на 90 градуса. Ако общите размери на вашия калъф са под 180 см, той се брои за ръчен багаж. Всичко, което е по-голямо, попада в категорията на специалния багаж, но трябва да бъде в рамките на 120 x 90 x 40 cm.
Услуги на борда AVE and AVLO от Лерида до Барселона
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Лерида до Барселона от train.
съоръжения AVE AVLO
quiet_zone Тиха зона check check
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check check
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check check

Лерида до Барселона Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.14kg
Автобус
9.8kg
Полет
26.12kg
Кола
20.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Лерида до Барселона с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Лерида и Барселона са 9.14kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Лерида и Барселона? Като вземете влака между Лерида и Барселона, ще спестите 16.98kg CO2 емисии спрямо полет, 0.66kg спрямо автобус и 11.76kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Лерида до Барселона?
Билет влак от Лерида до Барселона е 54,32 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,54 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лерида до Барселона?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лерида до Барселона е 14,54 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лерида и Барселона от влак?
Лерида до Барселона е 130,61 km.
Колко време трае влак между Лерида и Барселона?
Лерида до Барселона е средно 1 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 59 мин.
Какви компании работят от Лерида до Барселона?
Лерида до Барселона се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail Renfe, Renfe REGIONAL, Renfe - Intercity, Renfe AVANT, AVE, Alvia and AVLO предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Лерида до Барселона?
Лерида до Барселона има средно 24 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Лерида до Барселона?
Най-ранният влак от Лерида до Барселона тръгва на 07:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Лерида до Барселона?
Последният влак от Лерида до Барселона тръгва на 22:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лерида до Барселона?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,54 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Лерида до Барселона?
Има средно 24 от Лерида до Барселона.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лерида до Барселона от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Лерида и Барселона е 0 ч 59 мин.
Има ли директен влак от Лерида към Барселона?
Да, има директен влак между Лерида и Барселона.
Какви са емисиите на CO2 за Лерида до Барселона от влак?
Пътуването на влак от Лерида до Барселона създава 9.14kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лерида

Международни маршрути от Лерида и близките райони

Други дестинации от Лерида

Основни маршрути до Барселона

Свързани маршрути

Други популярни маршрути