Влак Брюксел - Брюге цени от 39,92 лв.

Започва от
39,92 лв.

Брюксел до Брюге с влак

Пътуването от Брюксел до Брюге от влак е 88,26 km и отнема 1 ч 8 мин. Има 34 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 21:52 ч.. Възможно е да пътувате от Брюксел до Брюге от влак само за 39,92 лв. или за 42,66 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 39,92 лв..

Най-ниската цена39,92 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 8 мин
Връзка на ден34
Най-ниската цена39,92 лв.
Най-висока цена42,66 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване21:52 ч.
Разстояние88,26 km
ЗаминаванеБрюксел
ПристиганеБрюге
ПревозвачиDB - Intercity

Влак Билети от Brussels до Bruges

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Брюксел до Брюге с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Брюксел до Брюге? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Брюксел до Брюге, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Брюксел до Брюге?

Най-евтините билети за влак от Брюксел до Брюге струват 39,92 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 40,27 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Брюксел до Брюге.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Брюксел до Брюге. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Брюксел до Брюге. Средно обаче ще платите около 40,27 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Брюксел до Брюге с влак?

Пътуването от Брюксел до Брюге с влак обикновено отнема 1 ч 8 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 88,26 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 8 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Брюксел до Брюге обхваща разстояние от 88,26 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 8 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 53 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Брюксел до Брюге по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Брюксел до Брюге?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Брюксел и Брюге. Можете да започнете пътуването си в Брюксел на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Брюге. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Брюксел до Брюге.

Колко пътувания от Брюксел до Брюге има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Брюксел до Брюге, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 34 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 29 директни пътувания между Брюксел и Брюге. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Брюксел до Брюге. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Brussels до Bruges

Евтини билети за влак от Брюксел до Брюге
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Брюксел до Брюге.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Брюксел до Брюге, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Брюксел до Брюге.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Brussels до Bruges

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 31,62 лв. до 35,73 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 12% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Брюксел до Брюге

Най-евтините билети за влак Брюксел - Брюге могат да бъдат намерени само за 27,96 лв., ако имате късмет, или средно за 31,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36,06 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Брюге с влак

Когато пътувате до Брюге с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда DB - Intercity от Брюксел до Брюге
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Брюксел до Брюге от train.
съоръжения DB - Intercity
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Брюксел до Брюге Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.18kg
Автобус
6.62kg
Полет
17.65kg
Кола
14.12kg
Какви са емисиите на CO2 за Брюксел до Брюге с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Брюксел и Брюге са 6.18kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Брюксел и Брюге? Като вземете влака между Брюксел и Брюге, ще спестите 11.47kg CO2 емисии спрямо полет, 0.44kg спрямо автобус и 7.94kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Брюксел до Брюге?
Билет влак от Брюксел до Брюге е 40,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 39,92 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Брюксел до Брюге?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Брюксел до Брюге е 39,92 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Брюксел и Брюге от влак?
Брюксел до Брюге е 88,26 km.
Колко време трае влак между Брюксел и Брюге?
Брюксел до Брюге е средно 1 ч 8 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 53 мин.
Колко влак на ден преминават от Брюксел до Брюге?
Брюксел до Брюге има средно 34 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Брюксел до Брюге?
Най-ранният влак от Брюксел до Брюге тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Брюксел до Брюге?
Последният влак от Брюксел до Брюге тръгва на 21:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Брюксел до Брюге?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 39,92 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Брюксел до Брюге?
Има 6 станция(и), от която можете да се отклоните от Брюксел, за да отидете до Брюге. Можете да преминете от Brussel-Zuid, Bruxelles-Congres, Bruxelles Gare du Nord, Brussel, Arcaden and Zaventem и можете да стигнете до Lissewege and Bruges Station.
Колко директни връзки преминават от Брюксел до Брюге?
Има средно 29 от Брюксел до Брюге.
Кое е най-бързото време за пътуване между Брюксел до Брюге от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Брюксел и Брюге е 0 ч 53 мин.
Има ли директен влак от Брюксел към Брюге?
Да, има директен влак между Брюксел и Брюге.
Какви са емисиите на CO2 за Брюксел до Брюге от влак?
Пътуването на влак от Брюксел до Брюге създава 6.18kg CO2 емисии.

Отидете локално от Брюксел

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Брюксел

Международни маршрути от Брюксел и близките райони

Други дестинации от Брюксел

Свързани маршрути

Други популярни маршрути