• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Русе до Варна

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Варна

Стигнете от Русе до Варна с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Русе до Варна. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Русе да се Варна с влак

разстояние 172 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 12 мин.
РУСЕ ТОВАРНА-СП. - ВАРНА
05:34 - 12:46
5,53 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 22 мин.
РУСЕ ТОВАРНА-СП. - ВАРНА
10:30 - 14:52
5,53 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 17 мин.
РУСЕ - ВАРНА
05:29 - 12:46
5,67 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч.
РУСЕ ТОВАРНА-СП. - ВАРНА
09:05 - 13:05
5,80 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 53 мин.
РУСЕ ТОВАРНА-СП. - ВАРНА
19:15 - 23:08
5,80 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 59 мин.
РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА - ВАРНА
05:47 - 12:46
5,82 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч.
РУСЕ - ВАРНА - СП.
10:25 - 15:25
5,82 лв.

Колко дълго е пътуването от Русе до Варна с влак?

Пътуването от Русе до Варна с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 173 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

В колко часа са заминаващите от Русе до Варна?

Първият отпътуващ през нощта от Русе до Варна тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Русе и Варна. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до Варна?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като РУСЕ, РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and РУСЕ ТОВАРНА-СП.. Те ви свързват със спирки, включително ВАРНА and ВАРНА - СП. в Варна. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в Варна, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Русе за Варна?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.