Намерете влак от Пловдив до Кърджали

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 21 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 14:10
Последно отпътуване: 14:10
Разстояние 75km

Евтини билети за влак от Пловдив до Кърджали на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Кърджали. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Пловдив до Кърджали с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Кърджали.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Кърджали?

Билетите за влак от Пловдив до Кърджали струват средно 4,88 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,10 лв..

Влакове от Пловдив до Кърджали


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Кърджали?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на КЪРДЖАЛИ.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Кърджали всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Кърджали от Пловдив, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Пловдив до Кърджали и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Кърджали тръгва в 14:06, последният е насрочен за 14:06. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 39 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Кърджали за 3 hours and 39 minutes.