Влак Пловдив - Кърджали цени от 1,13 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Кърджали с влак

Пътуването от Пловдив до Кърджали от влак е 75,56 km и отнема 4 ч 21 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 16:15 ч. и последното на 16:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Кърджали от влак само за 1,13 лв. или за 4,15 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,13 лв..

Най-ниската цена1,13 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 21 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена1,13 лв.
Най-висока цена4,15 лв.
Първо заминаване16:15 ч.
Последно заминаване16:15 ч.
Разстояние75,56 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеКърджали
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Пловдив до Кърджали с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Кърджали? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Кърджали?

Най-евтините билети за влак от Пловдив до Кърджали струват 1,13 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 3,85 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пловдив до Кърджали.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пловдив до Кърджали ще ви струва 3,85 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Кърджали с влак?

Разстоянието между Пловдив и Кърджали е приблизително 75,56 km. Като цяло ще ви отнеме около 4 ч 21 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Пловдив и Кърджали продължава около 75,56 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 21 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 21 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пловдив до Кърджали възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Кърджали?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Пловдив до Кърджали, който тръгва в 16:15 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Пловдив до Кърджали, който обикновено тръгва в 16:15 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Кърджали с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: Plovdiv Central Train Station. Пристигайки в Кърджали, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Kardzali, Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кърджали.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Кърджали?

Маршрутът от Пловдив до Кърджали се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Кърджали, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Кърджали

Най-евтините билети за влак Пловдив - Кърджали могат да бъдат намерени само за 3,68 лв., ако имате късмет, или средно за 5,07 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 8,79 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с влак

Когато пътувате до Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Кърджали от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.29kg
Автобус
5.67kg
Полет
15.11kg
Кола
12.09kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Кърджали са 5.29kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Кърджали? Като вземете влака между Пловдив и Кърджали, ще спестите 9.82kg CO2 емисии спрямо полет, 0.38kg спрямо автобус и 6.8kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Кърджали?
Билет влак от Пловдив до Кърджали е 3,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,13 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Кърджали е 1,13 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Кърджали от влак?
Пловдив до Кърджали е 75,56 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Кърджали?
Пловдив до Кърджали е средно 4 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Кърджали?
Пловдив до Кърджали има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Кърджали?
Най-ранният влак от Пловдив до Кърджали тръгва на 16:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Кърджали?
Последният влак от Пловдив до Кърджали тръгва на 16:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,13 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Кърджали е 4 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Кърджали?
Да, има директен влак между Пловдив и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Кърджали от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Кърджали създава 5.29kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути