Влак Пловдив - Кърджали цени от 1,13лв.

Започва от
1,13лв.
откривам

Пловдив до Кърджали с влак

Пътуването от Пловдив до Кърджали от влак е 75,5 km и отнема 4 ч. 21 мин.. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:15 и последното на 17:15. Възможно е да пътувате от Пловдив до Кърджали от влак само за 1,13лв. или за 4,15лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,13лв..

Най-добра цена 1,13лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 21 мин.
Връзка на ден 1
Най-ниската цена 1,13лв.
Най-висока цена 4,15лв.
Първо заминаване 17:15
Последно заминаване 17:15
Разстояние 75,5 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Кърджали
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Кърджали

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Пътуването ви от Пловдив до Кърджали с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Кърджали? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Кърджали
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Кърджали.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Кърджали, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Кърджали.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Кърджали

Най-евтините билети за влак Пловдив - Кърджали могат да бъдат намерени само за 4лв., ако имате късмет, или средно за 5лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 9лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кърджали с влак

Когато пътувате до Кърджали с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Кърджали
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Кърджали от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Кърджали Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.5kg
Автобус
9.8kg
Полет
391.5kg
Кола
37.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Кърджали с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Кърджали са 1.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Кърджали? Като вземете влака между Пловдив и Кърджали, ще спестите 390.0kg CO2 емисии спрямо полет, 8.3kg спрямо автобус и 36.3kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Кърджали?
Билет влак от Пловдив до Кърджали е 3,85лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,13лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Кърджали?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Кърджали е 1,13лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Кърджали от влак?
Пловдив до Кърджали е 75,5 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Кърджали?
Пловдив до Кърджали е средно 4 ч. 21 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 21 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Кърджали?
Пловдив до Кърджали се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Кърджали?
Пловдив до Кърджали има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Кърджали?
Най-ранният влак от Пловдив до Кърджали тръгва на 17:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Кърджали?
Последният влак от Пловдив до Кърджали тръгва на 17:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Кърджали?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,13лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Кърджали?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Кърджали. Можете да преминете от ПЛОВДИВ и можете да стигнете до КЪРДЖАЛИ.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Кърджали от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Кърджали е 4 ч. 21 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Кърджали?
Да, има директен влак между Пловдив и Кърджали.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Кърджали от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Кърджали създава 1.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Кърджали

Свързани маршрути

Други популярни маршрути