Намерете влак от Пловдив до Кърджали

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,10 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 21 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 15:15
Последно отпътуване 16:15
разстояние 75 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Кърджали

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Кърджали. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Кърджали?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Кърджали за 4,10 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Кърджали струват средно 4,17 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Кърджали?

Ако искате да отидете от Пловдив до Кърджали с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Кърджали.

Влакове от Пловдив до Кърджали

Кога заминават влаковете до Кърджали и колко време е пътуването?

Ще ви отнеме 4 ч. 21 мин. да стигнете в Кърджали. Най-ранният влак тръгва от Пловдив в 15:15, докато последният тръгва в 16:15.

На кои станции можете да хванете влака до Кърджали и къде ще пристигнете?

Влаковете до Кърджали ще заминат от ПЛОВДИВ и ще пристигнат на КЪРДЖАЛИ.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има до Кърджали от Пловдив с влак?

Ако желаете да отидете в Кърджали от Пловдив с влак, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Кърджали от Пловдив, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.