• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Кърджали

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кърджали

Пътуването ви от Пловдив до Кърджали с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Кърджали? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Пловдив да се Кърджали с влак

разстояние 75 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Кърджали

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 21 мин.
ПЛОВДИВ - КЪРДЖАЛИ
16:15 - 20:36
4,15 лв.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Кърджали с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 76 km от Пловдив до Кърджали. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Кърджали да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Кърджали?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Пловдив до Кърджали, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Кърджали?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като ПЛОВДИВ. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Кърджали на следните спирки: КЪРДЖАЛИ. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Кърджали. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Пловдив до Кърджали има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Кърджали. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.