Намерете влак от Кърджали до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 45 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:23
Последно отпътуване: 17:52
Разстояние 75km

Евтини билети за влак от Кърджали до Пловдив на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Кърджали до Пловдив: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Кърджали - Пловдив.

Каква е цената на билетите за влак от Кърджали до Пловдив?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Кърджали до Пловдив за 4,10 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пловдив струват средно 8,20 лв..

,

Влакове от Кърджали до Пловдив


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Пловдив?

Влаковете до Пловдив заминават от Кърджали от КЪРДЖАЛИ и пристигат на ПЛОВДИВ.

Колко влакови връзки има от Кърджали до Пловдив всеки ден?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кърджали до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Пловдив и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 3 hours and 23 minutes, но средно отнема 3 hours and 38 minutes. Първият влак, водещ до Пловдив е в 07:06, докато последният тръгва от Кърджали в 17:06.