Намерете влак от Левски до Бургас

Започва от
20,80 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Пътуване от Левски до Бургас с Virail

Планирате да пътувате от Левски до Бургас? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Левски до Бургас?

Най-евтините билети за влак от Левски до Бургас струват 20,80 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,48 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Левски до Бургас.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Левски до Бургас от Train е 213 км и отнема 10 ч. 35 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 02:14 и последното на 18:46. Възможно е да пътувате от Левски до Бургас от Train само за 20,80 лв. или за 29,70 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 20,80 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 35 мин.
Връзка на ден 14
Най-ниската цена 20,80 лв.
Най-висока цена 29,70 лв.
Първо заминаване 02:14
Последно заминаване 18:46
Разстояние 213 km
Заминаване Левски
Пристигане Бургас
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Левски до Бургас

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  10°
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Левски - Бургас пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Левски до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
60.705kg
Влак
2.982kg
Автобус
14.484kg
Кола
10.437kg

Настаняване, което може да харесате в Бургас

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще отнеме, за да отида от Левски до Бургас с влак?

Пътуването между Левски и Бургас с влак обикновено отнема 10 ч. 35 мин., за да се измине разстояние от 213 km. Най-краткото пътуване от Левски до Бургас ще ви отнеме 6 ч. 41 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Бургас е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Левски до Бургас?

Първият отпътуващ през нощта от Левски до Бургас тръгва в 02:14, докато последният отпътува в 18:46. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Левски и Бургас. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Левски до Бургас?

В Левски спирките за заминаване включват Levski. Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на спирки като Burgas-razpredelitelna and Burgas. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Левски до Бургас?

Маршрутът от Левски до Бургас се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 15 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Левски са средно 14 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Левски до Бургас, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 14 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване