Влак Левски - Асеновци цени от 1,00 лв.

Започва от
1,00 лв.

Левски до Асеновци с влак

Пътуването от Левски до Асеновци от влак е 6,19 km и отнема 0 ч 5 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 07:55 ч. и последното на 22:20 ч.. Възможно е да пътувате от Левски до Асеновци от влак само за 1,00 лв. или за 1,96 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 5 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена1,96 лв.
Първо заминаване07:55 ч.
Последно заминаване22:20 ч.
Разстояние6,19 km
ЗаминаванеЛевски
ПристиганеАсеновци
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Левски до Асеновци

Планирате да пътувате от Левски до Асеновци? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Левски до Асеновци?

Най-евтините билети за влак от Левски до Асеновци струват 1,00 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 1,35 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Левски до Асеновци.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Левски до Асеновци. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 1,35 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Левски до Асеновци.

Колко време отнема да се стигне от Левски до Асеновци с влак?

При разстояние от 6,19 km между Левски и Асеновци, обикновено отнема 0 ч 5 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 5 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Левски и Асеновци с влак обикновено отнема 0 ч 5 мин, за да се измине разстояние от 6,19 km. Най-краткото пътуване от Левски до Асеновци ще ви отнеме 0 ч 5 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Асеновци е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Левски до Асеновци?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Левски до Асеновци, който тръгва в 07:55 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:20 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Левски в 07:55 ч., а последният - в 22:20 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Левски до Асеновци могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Левски до Асеновци с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Левски от следните спирки: . Пристигайки в Асеновци, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Асеновци.

Колко пътувания от Левски до Асеновци има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Левски до Асеновци, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 4 директни пътувания между Левски и Асеновци. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Левски до Асеновци. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Левски до Асеновци
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Левски до Асеновци.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Левски до Асеновци, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Левски до Асеновци.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Левски до Асеновци

Най-евтините билети за влак Левски - Асеновци могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Асеновци с влак

Когато пътувате до Асеновци с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Левски до Асеновци
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Левски до Асеновци от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Левски до Асеновци Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.43kg
Автобус
0.46kg
Полет
1.24kg
Кола
0.99kg
Какви са емисиите на CO2 за Левски до Асеновци с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Левски и Асеновци са 0.43kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Левски и Асеновци? Като вземете влака между Левски и Асеновци, ще спестите 0.81kg CO2 емисии спрямо полет, 0.03kg спрямо автобус и 0.56kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Левски до Асеновци?
Билет влак от Левски до Асеновци е 1,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Левски до Асеновци?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Левски до Асеновци е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Левски и Асеновци от влак?
Левски до Асеновци е 6,19 km.
Колко време трае влак между Левски и Асеновци?
Левски до Асеновци е средно 0 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от Левски до Асеновци?
Левски до Асеновци има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Левски до Асеновци?
Най-ранният влак от Левски до Асеновци тръгва на 07:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Левски до Асеновци?
Последният влак от Левски до Асеновци тръгва на 22:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Левски до Асеновци?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Левски до Асеновци?
Има средно 4 от Левски до Асеновци.
Кое е най-бързото време за пътуване между Левски до Асеновци от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Левски и Асеновци е 0 ч 5 мин.
Има ли директен влак от Левски към Асеновци?
Да, има директен влак между Левски и Асеновци.
Какви са емисиите на CO2 за Левски до Асеновци от влак?
Пътуването на влак от Левски до Асеновци създава 0.43kg CO2 емисии.

Отидете локално от Левски

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Левски

Международни маршрути от Левски и близките райони

Други дестинации от Левски

Основни маршрути до Асеновци

Свързани маршрути

Други популярни маршрути