Влак Ямбол - Айтос цени от 2,09 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Ямбол до Айтос с влак

Пътуването от Ямбол до Айтос от влак е 66,03 km и отнема 1 ч 1 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:18 ч. и последното на 21:47 ч.. Възможно е да пътувате от Ямбол до Айтос от влак само за 2,09 лв. или за 2,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,09 лв..

Най-ниската цена2,09 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 1 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена2,09 лв.
Най-висока цена2,68 лв.
Първо заминаване06:18 ч.
Последно заминаване21:47 ч.
Разстояние66,03 km
ЗаминаванеЯмбол
ПристиганеАйтос
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Ямбол до Айтос с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Ямбол до Айтос. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Ямбол до Айтос?

Цените ще варират, когато пътувате от Ямбол до Айтос. Средно обаче ще платите около 2,49 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 2,09 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ямбол до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Ямбол до Айтос, можете да очаквате да платите средно около 2,49 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Ямбол до Айтос с влак?

Пътуването между Ямбол и Айтос с влак е приблизително 66,03 km. Ще ви отнеме около 1 ч 1 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Ямбол и Айтос продължава около 66,03 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 1 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 0 ч 49 мин. Ако се опитвате да стигнете от Ямбол до Айтос възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Ямбол до Айтос?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Ямбол до Айтос, който тръгва в 06:18 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:47 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Ямбол до Айтос, който тръгва в 06:18 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:47 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Ямбол до Айтос?

В Ямбол спирките за заминаване включват Yambol Bus Station. Когато пристигнете в Айтос, може да успеете да слезете на спирки като Aytos, Bus and Coach Station (Айтос, Автогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Ямбол за Айтос?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Ямбол до Айтос. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 4 заминаващи от Ямбол, които пътуват директно до Айтос. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ямбол до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Ямбол до Айтос
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ямбол до Айтос.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ямбол до Айтос, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ямбол до Айтос.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Ямбол до Айтос

Най-евтините билети за влак Ямбол - Айтос могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Айтос с влак

Когато пътувате до Айтос с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Ямбол до Айтос
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ямбол до Айтос от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Ямбол до Айтос Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.62kg
Автобус
4.95kg
Полет
13.21kg
Кола
10.56kg
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Айтос с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ямбол и Айтос са 4.62kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ямбол и Айтос? Като вземете влака между Ямбол и Айтос, ще спестите 8.59kg CO2 емисии спрямо полет, 0.33kg спрямо автобус и 5.94kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ямбол до Айтос?
Билет влак от Ямбол до Айтос е 2,49 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,09 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Айтос?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ямбол до Айтос е 2,09 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ямбол и Айтос от влак?
Ямбол до Айтос е 66,03 km.
Колко време трае влак между Ямбол и Айтос?
Ямбол до Айтос е средно 1 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 49 мин.
Колко влак на ден преминават от Ямбол до Айтос?
Ямбол до Айтос има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ямбол до Айтос?
Най-ранният влак от Ямбол до Айтос тръгва на 06:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ямбол до Айтос?
Последният влак от Ямбол до Айтос тръгва на 21:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ямбол до Айтос?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,09 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Ямбол до Айтос?
Има средно 4 от Ямбол до Айтос.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ямбол до Айтос от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ямбол и Айтос е 0 ч 49 мин.
Има ли директен влак от Ямбол към Айтос?
Да, има директен влак между Ямбол и Айтос.
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Айтос от влак?
Пътуването на влак от Ямбол до Айтос създава 4.62kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ямбол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Ямбол

Международни маршрути от Ямбол и близките райони

Други дестинации от Ямбол

Основни маршрути до Айтос

Свързани маршрути

Други популярни маршрути