Влак Арброут - Глазгоу цени от 23,68 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Арброут до Глазгоу с влак

Пътуването от Арброут до Глазгоу от влак е 129,33 km и отнема 2 ч 10 мин. Има 22 връзки на ден, с първото заминаване на 00:24 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Арброут до Глазгоу от влак само за 23,68 лв. или за 215,97 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,68 лв..

Най-ниската цена23,68 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 10 мин
Връзка на ден22
Най-ниската цена23,68 лв.
Най-висока цена215,97 лв.
Първо заминаване00:24 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние129,33 km
ЗаминаванеАрброут
ПристиганеГлазгоу
ПревозвачиCrossCountry, SundairОще

Пътуването ви от Арброут до Глазгоу с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Арброут до Глазгоу? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Арброут до Глазгоу?

Цените на билетите за влак от Арброут до Глазгоу варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Арброут до Глазгоу ще струват 23,68 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 79,19 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Арброут до Глазгоу. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Арброут до Глазгоу варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 79,19 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Арброут до Глазгоу с влак?

При разстояние от 129,33 km между Арброут и Глазгоу, обикновено отнема 2 ч 10 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 10 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Арброут и Глазгоу е около 129,33 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 10 мин. Обаче най-бързите маршрути между Арброут и Глазгоу продължават 0 ч 16 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Арброут до Глазгоу?

Можете да тръгнете от Арброут на спирки като Arbroath Railway Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Глазгоу на следните спирки: Pollokshields west,Glasgow central,Glasgow, Hampden Park,Charing Cross (Glasgow). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Арброут и Глазгоу. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Арброут до Глазгоу има всеки ден?

Маршрутът от Арброут до Глазгоу се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Арброут са средно 22 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Арброут до Глазгоу, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 15 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 7 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Арброут до Глазгоу. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Арброут до Глазгоу
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Арброут до Глазгоу.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Арброут до Глазгоу, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Арброут до Глазгоу.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Арброут до Глазгоу

Най-евтините билети за влак Арброут - Глазгоу могат да бъдат намерени само за 67,49 лв., ако имате късмет, или средно за 73,63 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 81,48 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Глазгоу с влак

Когато пътувате до Глазгоу с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

London North Eastern Railway (LNER) е влакова компания в Обединеното кралство, която оперира междуградски услуги по „главната линия на източното крайбрежие“ между Лондон, Йоркшир, Североизток и Шотландия. Създадена е през 2018 г. в резултат на решението на правителството на Обединеното кралство да прекрати франчайза на Virgin Trains East Coast. LNER е собственост на Министерството на транспорта и се управлява от оператора на East Coast Partnership, съвместно предприятие между инфраструктурна компания Network Rail и влаков оператор FirstGroup. LNER управлява парк от електрически и дизелови влакове, включително Azuma, който е най-бързият влак в Обединеното кралство.

National Rail е мрежа от железопътни компании, които работят в Англия, Шотландия и Уелс. Той обхваща мрежа от влакови оператори, включително компании за опериране на влакове, оператори с отворен достъп, компании за превоз на товари и Network Rail. National Rail се управлява и поддържа от Rail Delivery Group (RDG), която предоставя основни бизнес услуги, за да гарантира гладкото функциониране и координация на железопътната индустрия.

Услуги на борда Sundair, London North Eastern Railway and ScotRail от Арброут до Глазгоу
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Арброут до Глазгоу от train.
съоръжения Sundair London North Eastern Railway ScotRail
wifi WiFi check check check
quiet_zone Тиха зона cross check check
power_sockets Електрически контакти cross check check
luggage Багаж cross check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check

Арброут до Глазгоу Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.05kg
Автобус
9.7kg
Полет
25.87kg
Кола
20.69kg
Какви са емисиите на CO2 за Арброут до Глазгоу с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Арброут и Глазгоу са 9.05kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Арброут и Глазгоу? Като вземете влака между Арброут и Глазгоу, ще спестите 16.82kg CO2 емисии спрямо полет, 0.65kg спрямо автобус и 11.64kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Арброут до Глазгоу?
Билет влак от Арброут до Глазгоу е 79,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,68 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Арброут до Глазгоу?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Арброут до Глазгоу е 23,68 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Арброут и Глазгоу от влак?
Арброут до Глазгоу е 129,33 km.
Колко време трае влак между Арброут и Глазгоу?
Арброут до Глазгоу е средно 2 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 16 мин.
Какви компании работят от Арброут до Глазгоу?
Арброут до Глазгоу се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail CrossCountry, Sundair, London North Eastern Railway, National Rail and ScotRail предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Арброут до Глазгоу?
Арброут до Глазгоу има средно 22 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Арброут до Глазгоу?
Най-ранният влак от Арброут до Глазгоу тръгва на 00:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Арброут до Глазгоу?
Последният влак от Арброут до Глазгоу тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Арброут до Глазгоу?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,68 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Арброут до Глазгоу?
Има средно 15 от Арброут до Глазгоу.
Кое е най-бързото време за пътуване между Арброут до Глазгоу от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Арброут и Глазгоу е 0 ч 16 мин.
Има ли директен влак от Арброут към Глазгоу?
Да, има директен влак между Арброут и Глазгоу.
Какви са емисиите на CO2 за Арброут до Глазгоу от влак?
Пътуването на влак от Арброут до Глазгоу създава 9.05kg CO2 емисии.

Отидете локално от Арброут

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Арброут

Други дестинации от Арброут

Основни маршрути до Глазгоу

Други популярни маршрути