Влак Арброут - Глазгоу цени от 23,68лв.

Започва от
23,68лв.
откривам

Арброут до Глазгоу с влак

Пътуването от Арброут до Глазгоу от влак е 129,2 km и отнема 16 мин.. Има 22 връзки на ден, с първото заминаване на 01:24 и последното на 00:50. Възможно е да пътувате от Арброут до Глазгоу от влак само за 23,68лв. или за 215,97лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,68лв..

Най-добра цена 23,68лв.
Продължителност на пътуването 16 мин.
Връзка на ден 22
Най-ниската цена 23,68лв.
Най-висока цена 215,97лв.
Първо заминаване 01:24
Последно заминаване 00:50
Разстояние 129,2 km
Заминаване Арброут
Пристигане Глазгоу
Превозвачи CrossCountry, London North Eastern Railway,

Влак Билети от Арброут до Глазгоу

  Sep 26
  Още
  14°
  Sep 27
  Още
  14°
  Sep 28
  Още
  14°
  Sep 29
  Още
  13°
  Sep 30
  Още
  14°
  Oct 01
  Още
  13°
  Oct 02
  Още
  12°
  Oct 03
  Още
  12°
  Oct 04
  Още
  12°
  Oct 05
  Още
  12°
  Oct 06
  Още
  13°
  Oct 07
  Още
  13°
  Oct 08
  Още
  13°
  Oct 09
  Още
  14°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
14°

Пътуване от Арброут до Глазгоу с Virail

Планирате да пътувате от Арброут до Глазгоу? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Арброут до Глазгоу
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Арброут до Глазгоу.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Арброут до Глазгоу, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Арброут до Глазгоу.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Арброут до Глазгоу

Най-евтините билети за влак Арброут - Глазгоу могат да бъдат намерени само за 65лв., ако имате късмет, или средно за 95лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 152лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Глазгоу с влак

Когато пътувате до Глазгоу с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

London North Eastern Railway (LNER) е влакова компания в Обединеното кралство, която оперира междуградски услуги по „главната линия на източното крайбрежие“ между Лондон, Йоркшир, Североизток и Шотландия. Създадена е през 2018 г. в резултат на решението на правителството на Обединеното кралство да прекрати франчайза на Virgin Trains East Coast. LNER е собственост на Министерството на транспорта и се управлява от оператора на East Coast Partnership, съвместно предприятие между инфраструктурна компания Network Rail и влаков оператор FirstGroup. LNER управлява парк от електрически и дизелови влакове, включително Azuma, който е най-бързият влак в Обединеното кралство.

National Rail е мрежа от железопътни компании, които работят в Англия, Шотландия и Уелс. Той обхваща мрежа от влакови оператори, включително компании за опериране на влакове, оператори с отворен достъп, компании за превоз на товари и Network Rail. National Rail се управлява и поддържа от Rail Delivery Group (RDG), която предоставя основни бизнес услуги, за да гарантира гладкото функциониране и координация на железопътната индустрия.

ScotRail е влакова компания, която предоставя пътнически железопътни услуги в цяла Шотландия. Това е дъщерно дружество на Abellio, холандска държавна транспортна компания. ScotRail осигурява връзка между Глазгоу и Единбург, което позволява на пътниците лесно да изследват живописното шотландско източно крайбрежие и планините. Освен това редица дестинации, включително Абърдийн, Инвърнес и Стърлинг, могат да бъдат открити чрез услугите на ScotRail.

Услуги на борда London North Eastern Railway, ScotRail и Sundair от Арброут до Глазгоу
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Арброут до Глазгоу от влак.
съоръжения London North Eastern Railway ScotRail Sundair
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Храни и напитки

Арброут до Глазгоу Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.7kg
Автобус
4.9kg
Полет
195.0kg
Кола
18.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Арброут до Глазгоу с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Арброут и Глазгоу са 0.7kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Арброут и Глазгоу? Като вземете влака между Арброут и Глазгоу, ще спестите 194.3kg CO2 емисии спрямо полет, 4.1kg спрямо автобус и 18.1kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Арброут до Глазгоу?
Билет влак от Арброут до Глазгоу е 79,19лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,68лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Арброут до Глазгоу?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Арброут до Глазгоу е 23,68лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Арброут и Глазгоу от влак?
Арброут до Глазгоу е 129,2 km.
Колко време трае влак между Арброут и Глазгоу?
Арброут до Глазгоу е средно 2 ч. 10 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 16 мин..
Какви компании работят от Арброут до Глазгоу?
Арброут до Глазгоу се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail CrossCountry, London North Eastern Railway, National Rail, ScotRail, Sundair предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Арброут до Глазгоу?
Арброут до Глазгоу има средно 22 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Арброут до Глазгоу?
Най-ранният влак от Арброут до Глазгоу тръгва на 01:24. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Арброут до Глазгоу?
Последният влак от Арброут до Глазгоу тръгва на 00:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Арброут до Глазгоу?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,68лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Арброут до Глазгоу?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Арброут, за да отидете до Глазгоу. Можете да преминете от Arbroath [ Arb ], Haymarket, Glasgow Queen Street, Dundee and Arbroath и можете да стигнете до Glasgow Queen Street [ Glq ], Dundee, Arbroath and Haymarket.
Колко директни връзки преминават от Арброут до Глазгоу?
Има средно 15 от Арброут до Глазгоу.
Кое е най-бързото време за пътуване между Арброут до Глазгоу от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Арброут и Глазгоу е 16 мин..
Има ли директен влак от Арброут към Глазгоу?
Да, има директен влак между Арброут и Глазгоу.
Какви са емисиите на CO2 за Арброут до Глазгоу от влак?
Пътуването на влак от Арброут до Глазгоу създава 0.7kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Арброут

Други дестинации от Арброут

Основни маршрути до Глазгоу

Други популярни маршрути