Намерете влак от Шивачево до Сливен

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Шивачево до Сливен с влак

Пътуването от Шивачево до Сливен от влак е 24,21 km и отнема 0 ч 32 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 08:35 ч. и последното на 19:59 ч.. Възможно е да пътувате от Шивачево до Сливен от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 32 мин
Връзка на ден4
Първо заминаване08:35 ч.
Последно заминаване19:59 ч.
Разстояние24,21 km
ЗаминаванеШивачево
ПристиганеСливен
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Шивачево до Сливен с Virail

Планирате да пътувате от Шивачево до Сливен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Шивачево до Сливен?

Цените ще варират, когато пътувате от Шивачево до Сливен. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шивачево до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Шивачево до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Шивачево до Сливен с влак?

При разстояние от 24,21 km между Шивачево и Сливен, обикновено отнема 0 ч 32 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 32 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Шивачево и Сливен е около 24,21 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 32 мин. Обаче най-бързите маршрути между Шивачево и Сливен продължават 0 ч 26 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Шивачево до Сливен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Шивачево до Сливен, който обикновено тръгва в 08:35 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 19:59 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Шивачево в 08:35 ч., а последният - в 19:59 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Шивачево до Сливен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Шивачево до Сливен с влак?

Можете да тръгнете от Шивачево на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сливен на следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Шивачево и Сливен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Шивачево до Сливен има всеки ден?

Маршрутът от Шивачево до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Шивачево са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Шивачево до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шивачево до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Шивачево до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шивачево до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шивачево до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шивачево до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шивачево до Сливен

Най-евтините билети за влак Шивачево - Сливен могат да бъдат намерени само за 1,06 лв., ако имате късмет, или средно за 1,30 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 1,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шивачево до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шивачево до Сливен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шивачево до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.69kg
Автобус
1.82kg
Полет
4.84kg
Кола
3.87kg
Какви са емисиите на CO2 за Шивачево до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шивачево и Сливен са 1.69kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шивачево и Сливен? Като вземете влака между Шивачево и Сливен, ще спестите 3.15kg CO2 емисии спрямо полет, 0.13kg спрямо автобус и 2.18kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Шивачево и Сливен от влак?
Шивачево до Сливен е 24,21 km.
Колко време трае влак между Шивачево и Сливен?
Шивачево до Сливен е средно 0 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 26 мин.
Колко влак на ден преминават от Шивачево до Сливен?
Шивачево до Сливен има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шивачево до Сливен?
Най-ранният влак от Шивачево до Сливен тръгва на 08:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шивачево до Сливен?
Последният влак от Шивачево до Сливен тръгва на 19:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Шивачево до Сливен?
Има средно 4 от Шивачево до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шивачево до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шивачево и Сливен е 0 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Шивачево към Сливен?
Да, има директен влак между Шивачево и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Шивачево до Сливен от влак?
Пътуването на влак от Шивачево до Сливен създава 1.69kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шивачево

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шивачево

Международни маршрути от Шивачево и близките райони

Други дестинации от Шивачево

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути