Намерете влак от Димово до Видин

Димово до Видин с влак

Пътуването от Димово до Видин от влак е 30,01 km и отнема 0 ч 47 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 07:27 ч. и последното на 21:37 ч.. Възможно е да пътувате от Димово до Видин от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 47 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване07:27 ч.
Последно заминаване21:37 ч.
Разстояние30,01 km
ЗаминаванеДимово
ПристиганеВидин
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Димово до Видин с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Димово до Видин? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Димово до Видин с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Димово до Видин. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Димово до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Димово до Видин варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Димово до Видин с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 47 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 30,01 km от Димово до Видин. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Димово до Видин да отнеме повече от 0 ч 47 мин. Пътуването между Димово и Видин с влак обикновено отнема 0 ч 47 мин, за да се измине разстояние от 30,01 km. Най-краткото пътуване от Димово до Видин ще ви отнеме 0 ч 45 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Видин е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от Димово до Видин?

Първото пътуване за деня тръгва от Димово в 07:27 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:37 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Димово и Видин. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Димово в 07:27 ч., а последният - в 21:37 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Димово до Видин могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Димово до Видин?

В Димово спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Видин, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Димово до Видин?

Маршрутът от Димово до Видин се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Димово са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Димово до Видин, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Димово до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Димово до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Димово до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Димово до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Димово до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с влак

Когато пътувате до Видин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Димово до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Димово до Видин от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Димово до Видин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.1kg
Автобус
2.25kg
Полет
6kg
Кола
4.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Димово до Видин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Димово и Видин са 2.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Димово и Видин? Като вземете влака между Димово и Видин, ще спестите 3.9kg CO2 емисии спрямо полет, 0.15kg спрямо автобус и 2.7kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Димово и Видин от влак?
Димово до Видин е 30,01 km.
Колко време трае влак между Димово и Видин?
Димово до Видин е средно 0 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 45 мин.
Колко влак на ден преминават от Димово до Видин?
Димово до Видин има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Димово до Видин?
Най-ранният влак от Димово до Видин тръгва на 07:27 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Димово до Видин?
Последният влак от Димово до Видин тръгва на 21:37 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Димово до Видин?
Има средно 5 от Димово до Видин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Димово до Видин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Димово и Видин е 0 ч 45 мин.
Има ли директен влак от Димово към Видин?
Да, има директен влак между Димово и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за Димово до Видин от влак?
Пътуването на влак от Димово до Видин създава 2.1kg CO2 емисии.

Отидете локално от Димово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Димово

Международни маршрути от Димово и близките райони

Други дестинации от Димово

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути