Намерете влак от Бургас до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 23,55лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 25 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:42
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 372km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Петрич

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Петрич. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Бургас до Петрич, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Петрич с влак?

За да стигнете до Петрич с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Петрич?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Петрич е 35,30 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Петрич могат да бъдат около 13,40 лв..

Влакове от Бургас до Петрич


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Бургас и Петрич, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Петрич?

Можете да хванете влака до Петрич на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС, който пристига на ПЕТРИЧ.

Пътуване с влак до Петрич от Бургас: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Бургас, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Бургас до Петрич с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Петрич тръгва в 05:08, последният е насрочен за 23:08. Средната продължителност на пътуването е 13 hours and 56 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Петрич за 11 hours and 53 minutes.