Автобус София - Истанбул цени от 27,57 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 54,24 лв.
утре 57,28 лв.
2 дни 55,22 лв.
3 дни 27,57 лв.

София до Истанбул с автобус

Пътуването от София до Истанбул от автобус е 502,55 km и отнема 9 ч 5 мин. Има 26 връзки на ден, с първото заминаване на 00:20 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от София до Истанбул от автобус само за 27,57 лв. или за 88,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,57 лв..

Най-ниската цена27,57 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 5 мин
Връзка на ден26
Най-ниската цена27,57 лв.
Най-висока цена88,64 лв.
Първо заминаване00:20 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние502,55 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеИстанбул
ПревозвачиPanorama Trans, HunturОще

Автобус Билети от София до Истанбул

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от София до Истанбул с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Истанбул. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Истанбул?

Най-евтините автобусни билети от София до Истанбул струват 27,57 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 62,68 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Истанбул.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Истанбул, можете да очаквате да платите средно около 62,68 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Истанбул с автобус?

Разстоянието между София и Истанбул е приблизително 502,55 km. Като цяло ще ви отнеме около 9 ч 5 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Истанбул продължава около 502,55 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 5 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 8 ч 0 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Истанбул възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Истанбул?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari в Истанбул. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Истанбул, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Истанбул?

Маршрутът от София до Истанбул се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 26 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Истанбул, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 26 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Истанбул

Евтини билети за автобус от София до Истанбул
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Истанбул.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Истанбул, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Истанбул.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Истанбул

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 54,28 лв. до 66,02 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Истанбул

Най-евтините автобусни билети София - Истанбул могат да бъдат намерени само за 55,10 лв., ако имате късмет, или средно за 60,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 71,93 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Истанбул с автобус

Когато пътувате до Истанбул с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Arda Tur е турска автобусна компания, която извършва междуградски и международни автобусни превози. Компанията е основана през 1998 г. и оттогава се е разраснала до един от водещите автобусни оператори в Турция. Арда Тур оперира с модерен парк от автобуси, които са оборудвани с климатик, удобни седалки и бордови системи за забавление. Маршрутите на компанията покриват големи градове в Турция, както и международни дестинации в Европа и Близкия изток. Arda Tur е известна със своята надеждна услуга, достъпни цени и ангажираност към безопасността на пътниците. Компанията също така предлага онлайн услуги за резервация и продажба на билети, което улеснява пътниците да планират своите пътувания.

Metro Turizm е турска автобусна компания, която предоставя междуградски транспортни услуги в Турция. Компанията е основана през 1992 г. и оттогава се разраства до един от най-големите автобусни оператори в страната. Метро Туризъм разполага с парк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, Wi-Fi и удобни седалки. Компанията предлага набор от опции за билети, включително стандартни, луксозни и спални места. Метро Туризъм предоставя и услуги за онлайн резервация, което улеснява пътниците да планират пътуването си и да закупят билети предварително. Компанията се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и достъпни транспортни услуги на своите клиенти.

Услуги на борда Huntur, City Lines and Arda Tur от София до Истанбул
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Истанбул от bus.
съоръжения Huntur City Lines Arda Tur Metro Turizm FlixBus
power_sockets Електрически контакти check check check check check
air_con Климатик check check check cross check
wifi WiFi cross cross check check check
food_and_drink Храни и напитки cross cross check check check
bicycle Велосипед cross cross check cross cross
luggage Багаж cross cross cross cross check

София до Истанбул Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
35.18kg
Автобус
37.69kg
Полет
100.51kg
Кола
80.41kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Истанбул?
Билет автобус от София до Истанбул е 62,68 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,57 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Истанбул?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Истанбул е 27,57 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Истанбул от автобус?
София до Истанбул е 502,55 km.
Колко време трае автобус между София и Истанбул?
София до Истанбул е средно 9 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 0 мин.
Какви компании работят от София до Истанбул?
София до Истанбул се покрива от оператор(и) 9. Можете да намерите на Virail Panorama Trans, Huntur, City Lines, Kâmil Koç, Metro Bulgaria, Arda Tur, VIP Arda Tur, Lüks Yonca Turizm, Metro Turizm and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Истанбул?
София до Истанбул има средно 26 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Истанбул?
Най-ранният автобус от София до Истанбул тръгва на 00:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Истанбул?
Последният автобус от София до Истанбул тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Истанбул?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,57 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Истанбул?
Има средно 26 от София до Истанбул.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Истанбул от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Истанбул е 8 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Истанбул?
Да, има директен автобус между София и Истанбул.
Какви са емисиите на CO2 за София до Истанбул от автобус?
Пътуването на автобус от София до Истанбул създава 37.69kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути