Полет Истанбул - София цени от 64,52 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 336,77 лв.
утре 251,23 лв.
2 дни 336,24 лв.
3 дни 94,24 лв.

Истанбул до София с полет

Пътуването от Истанбул до София от полет е 502,55 km и отнема 2 ч 18 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:25 ч. и последното на 23:55 ч.. Възможно е да пътувате от Истанбул до София от полет само за 64,52 лв. или за 757,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 64,52 лв..

Най-ниската цена64,52 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 18 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена64,52 лв.
Най-висока цена757,34 лв.
Първо заминаване01:25 ч.
Последно заминаване23:55 ч.
Разстояние502,55 km
ЗаминаванеИстанбул
ПристиганеСофия
ПревозвачиAir Serbia, Turkish AirlinesОще

Полет Билети от Istanbul до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Истанбул до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Истанбул до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Истанбул до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват самолетните билети от Истанбул до София?

Най-евтините самолетни билети от Истанбул до София струват 64,52 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 282,21 лв. за вашия самолетен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини самолетни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Истанбул до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Истанбул до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко дълго е пътуването от Истанбул до София със самолет?

При разстояние от 502,55 km между Истанбул и София, обикновено отнема 2 ч 18 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 18 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Истанбул до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Истанбул и София ще завършат пътуването през 1 ч 15 мин. Средно ще ви отнеме около 2 ч 18 мин, за да пътувате 502,55 km между Истанбул и София.

При пътуване от Истанбул до София кои летища мога да използвам?

В зависимост от авиокомпанията, която решите да използвате за пътуването си, ще можете да излетите от Истанбул от следните летища: Istanbul Airport (IST),Istanbul, Büyük Otogari. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните летища: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не всички авиокомпании обслужват всяко летище, така че проверете предварително, за да видите къде точно ви отвежда вашият маршрут.

Колко пътувания от Истанбул до София има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Истанбул до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Истанбул до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Истанбул до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 6 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Истанбул до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Istanbul до Sofia

Евтини билети за полет от Истанбул до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Истанбул до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Истанбул до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Истанбул до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Istanbul до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Авиокомпаниите може да изискват по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 178,60 лв. до 541,45 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 67% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Истанбул до София

Най-евтините самолетни билети Истанбул - София могат да бъдат намерени само за 246,01 лв., ако имате късмет, или средно за 318,67 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 378,64 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София със самолет

Когато пътувате до София със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Serbia е националната авиокомпания на Сърбия, със седалище в Белград. Основана е през 2013 г. като наследник на бившия национален превозвач Jat Airways. Air Serbia извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Америка, с флот от модерни самолети Airbus. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена Etihad Guest. Air Serbia е член на групата Etihad Airways Partners, която включва няколко други авиокомпании по света. Авиокомпанията спечели няколко награди за своите услуги и представяне, включително Най-добра авиокомпания в Източна Европа на Световните награди за авиокомпании.

Pegasus Airlines е нискотарифна авиокомпания, базирана в Турция. Основана е през 1990 г. и започва дейност през 2005 г. Авиокомпанията извършва полети до над 100 дестинации в 40 страни, предимно в Европа, Близкия изток и Азия. Pegasus Airlines има флот от над 80 самолета, състоящ се от Airbus A320s и Boeing 737s. Авиокомпанията предлага набор от услуги, включително онлайн чекиране, храна по време на полет и програма за лоялни клиенти. Pegasus Airlines е известна със своите достъпни цени и е спечелила няколко награди за обслужване на клиенти и оперативна ефективност.

Turkish Airlines е националният превозвач на Турция, със седалище в Истанбул. Тя изпълнява редовни полети до над 300 дестинации в Европа, Азия, Африка и Америка, което я прави една от най-големите авиокомпании в света по брой обслужвани дестинации. Turkish Airlines спечели многобройни награди за своите услуги, включително „Най-добра авиокомпания в Европа“ шест поредни години от 2011 до 2016 г. Авиокомпанията управлява модерен флот от над 350 самолета, включително Airbus A320s, A330s, A340s, A350s и Boeing 737s, 777s и 787s. Turkish Airlines е член на Star Alliance, най-големият алианс на авиокомпании в света.

Услуги на борда Air Serbia, Turkish Airlines and Pegasus Airlines от Истанбул до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Истанбул до София от plane.
съоръжения Air Serbia Turkish Airlines Pegasus Airlines SunExpress
wifi WiFi check check check check
luggage Багаж check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check cross

Истанбул до София Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
35.18kg
Автобус
37.69kg
Полет
100.51kg
Кола
80.41kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Истанбул до София?
Билет полет от Истанбул до София е 282,21 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 64,52 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Истанбул до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Истанбул до София е 64,52 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Истанбул и София от полет?
Истанбул до София е 502,55 km.
Колко време трае полет между Истанбул и София?
Истанбул до София е средно 2 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 15 мин.
Какви компании работят от Истанбул до София?
Истанбул до София се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Air Serbia, Turkish Airlines, Pegasus Airlines and SunExpress предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Истанбул до София?
Истанбул до София има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Истанбул до София?
Най-ранният полет от Истанбул до София тръгва на 01:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Истанбул до София?
Последният полет от Истанбул до София тръгва на 23:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Истанбул до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 64,52 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Истанбул до София?
Има средно 6 от Истанбул до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Истанбул до София от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Истанбул и София е 1 ч 15 мин.
Има ли директен полет от Истанбул към София?
Да, има директен полет между Истанбул и София.
Какви са емисиите на CO2 за Истанбул до София от полет?
Пътуването на полет от Истанбул до София създава 100.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от Истанбул

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Истанбул

Международни маршрути от Истанбул и близките райони

Други дестинации от Истанбул

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути