Автобус Варна - Букурещ цени от 19,61 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 21,13 лв.
утре 22,99 лв.
2 дни 22,97 лв.
3 дни 22,99 лв.

Варна до Букурещ с автобус

Пътуването от Варна до Букурещ от автобус е 198,62 km и отнема 5 ч 12 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 06:10 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Букурещ от автобус само за 19,61 лв. или за 70,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,61 лв..

Най-ниската цена19,61 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 12 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена19,61 лв.
Най-висока цена70,46 лв.
Първо заминаване06:10 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние198,62 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеБукурещ
ПревозвачиFlixBus, Pegasus

Автобус Билети от Варна до Букурещ

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Варна до Букурещ с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Букурещ? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Букурещ, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Варна до Букурещ?

Най-евтините автобусни билети от Варна до Букурещ струват 19,61 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 41,21 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Варна до Букурещ.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Варна до Букурещ ще ви струва средно 41,21 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Варна до Букурещс автобус?

Пътуването от Варна до Букурещ с автобус обикновено отнема 5 ч 12 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 198,62 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 5 ч 12 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Варна до Букурещ, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Букурещ ще завършат пътуването през 4 ч 5 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 12 мин, за да пътувате 198,62 km между Варна и Букурещ.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Варна до Букурещ?

По принцип първото отпътуване за деня от Варна ще бъде в 06:10 ч., а последното - в 22:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Букурещ могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Варна в 06:10 ч., а последният - в 22:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Букурещ могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Букурещ?

В Варна спирките за заминаване включват Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Когато пристигнете в Букурещ, може да успеете да слезете на спирки като Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Autogara Militari,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Piata Gara De Nord. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Варна до Букурещ?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от Варна до Букурещ. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 14 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Букурещ. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Букурещ

Евтини билети за автобус от Варна до Букурещ
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Букурещ.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Букурещ, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Букурещ.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Букурещ

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 21,60 лв. до 39,80 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 46% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Букурещ

Най-евтините автобусни билети Варна - Букурещ могат да бъдат намерени само за 26,12 лв., ако имате късмет, или средно за 37,26 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 46,85 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Букурещ с автобус

Когато пътувате до Букурещ с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and Pegasus от Варна до Букурещ
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Букурещ от bus.
съоръжения FlixBus Pegasus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check cross
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check

Варна до Букурещ Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
13.9kg
Автобус
14.9kg
Полет
39.72kg
Кола
31.78kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Букурещ?
Билет автобус от Варна до Букурещ е 41,21 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,61 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Букурещ?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Букурещ е 19,61 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Букурещ от автобус?
Варна до Букурещ е 198,62 km.
Колко време трае автобус между Варна и Букурещ?
Варна до Букурещ е средно 5 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 5 мин.
Какви компании работят от Варна до Букурещ?
Варна до Букурещ се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail FlixBus, Pegasus and FlixBus RO SRL предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Букурещ?
Варна до Букурещ има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Букурещ?
Най-ранният автобус от Варна до Букурещ тръгва на 06:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Букурещ?
Последният автобус от Варна до Букурещ тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Букурещ?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 19,61 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Букурещ?
Има средно 14 от Варна до Букурещ.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Букурещ от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Букурещ е 4 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Букурещ?
Да, има директен автобус между Варна и Букурещ.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Букурещ от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Букурещ създава 14.9kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Букурещ

Свързани маршрути

Други популярни маршрути