Влак Стара Загора - Велинград цени от 10,61 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Велинград с влак

Пътуването от Стара Загора до Велинград от влак е 143,32 km и отнема 5 ч 24 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 03:34 ч. и последното на 23:58 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Велинград от влак само за 10,61 лв. или за 13,07 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,61 лв..

Най-ниската цена10,61 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 24 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена10,61 лв.
Най-висока цена13,07 лв.
Първо заминаване03:34 ч.
Последно заминаване23:58 ч.
Разстояние143,32 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеВелинград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Velingrad

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от Стара Загора до Велинград с Virail

Планирате да пътувате от Стара Загора до Велинград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Велинград?

Когато пътувате от Стара Загора до Велинград, можете да очаквате да платите средно около 11,96 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,61 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Стара Загора до Велинград, можете да очаквате да платите средно около 11,96 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Стара Загора до Велинград с влак?

При разстояние от 143,32 km между Стара Загора и Велинград, обикновено отнема 5 ч 24 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 24 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Стара Загора до Велинград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Стара Загора и Велинград ще завършат пътуването в 4 ч 43 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 24 мин, за да пътувате 143,32 km между Стара Загора и Велинград.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Велинград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Велинград. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. Те се свързват със спирки, включително в Велинград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Велинград.

Колко пътувания от Стара Загора до Велинград има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Велинград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Велинград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Велинград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Velingrad

Евтини билети за влак от Стара Загора до Велинград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Велинград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Велинград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Велинград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Velingrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,35 лв. до 12,41 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 17% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Велинград

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Велинград могат да бъдат намерени само за 4,93 лв., ако имате късмет, или средно за 8,00 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велинград с влак

Когато пътувате до Велинград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Велинград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Велинград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Велинград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.03kg
Автобус
10.75kg
Полет
28.66kg
Кола
22.93kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Велинград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Велинград са 10.03kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Велинград? Като вземете влака между Стара Загора и Велинград, ще спестите 18.63kg CO2 емисии спрямо полет, 0.72kg спрямо автобус и 12.9kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Велинград?
Билет влак от Стара Загора до Велинград е 11,96 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,61 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Велинград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Велинград е 10,61 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Велинград от влак?
Стара Загора до Велинград е 143,32 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Велинград?
Стара Загора до Велинград е средно 5 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 43 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Велинград?
Стара Загора до Велинград има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Велинград?
Най-ранният влак от Стара Загора до Велинград тръгва на 03:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Велинград?
Последният влак от Стара Загора до Велинград тръгва на 23:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Велинград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,61 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Велинград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Велинград е 4 ч 43 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Велинград?
Да, има директен влак между Стара Загора и Велинград.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Велинград от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Велинград създава 10.03kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Велинград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути