Намерете влак от Стара Загора до Велинград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велинград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,26лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 48 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 04:30
Последно отпътуване: 18:40
Разстояние 143km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Велинград на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Стара Загора до Велинград: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Велинград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Велинград?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Велинград е 7,85 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Велинград могат да бъдат около 4,70 лв..

Влакове от Стара Загора до Велинград


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Велинград и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Велинград на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ.

Колко връзки дневно има до Велинград от Стара Загора с влак?

Ако трябва да пътувате до Велинград от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Велинград с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 6 hours and 15 minutes да стигнете до Велинград с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 34 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:08, докато последният тръгва от Стара Загора в 18:08.