Намерете влак от Хасково до Велинград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,57 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 46 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 10:34
Последно отпътуване 10:34
разстояние 130 km

Евтини билети за влак от Хасково до Велинград на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко е най-евтиният билет за влак от Хасково до Велинград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Хасково до Велинград от 1,57 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,14 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Хасково до Велинград?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Хасково до Велинград, предлагани от Bdz.

Влакове от Хасково до Велинград

Кога заминават влаковете до Велинград и колко време е пътуването?

Първият влак до Велинград тръгва в 10:34, докато последният в 10:34. Пътуването продължава средно 5 ч. 46 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Велинград за 5 ч. 42 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Велинград?

Влаковете до Велинград могат да заминат от ХАСКОВО и да пристигнат на ВЕЛИНГРАД ЮГ and ВЕЛИНГРАД.

Тъй като пътуването между Хасково и Велинград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко връзки дневно има до Велинград от Хасково с влак?

2 влакови връзки съществуват дневно до Велинград от Хасково. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 2 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Велинград в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Хасково до Велинград с влак, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.