Намерете влак от Петрич до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 24 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 97km

Най-добрите оферти за вашия влак от Петрич до Дупница на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Петрич до Дупница. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Петрич до Дупница с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Петрич и Дупница.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Дупница?

Билетите за влак от Петрич до Дупница струват средно 8,68 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,05 лв..

Влакове от Петрич до Дупница


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Петрич и Дупница?

Влаковете до Дупница ще заминат от ПЕТРИЧ и ще пристигнат на ДУПНИЦА or ДУПНИЦА - СП..

Пътуване с влак до Дупница от Петрич: колко връзки дневно има?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Петрич до Дупница с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Петрич до Дупница

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 19 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Дупница за 2 hours and 5 minutes. Първият влак тръгва от Петрич в 05:12, докато последният тръгва в 19:12.