Влак Кюстендил - Велинград цени от 6,05 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Кюстендил до Велинград с влак

Пътуването от Кюстендил до Велинград от влак е 111,05 km и отнема 8 ч 47 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 09:00 ч. и последното на 20:20 ч.. Възможно е да пътувате от Кюстендил до Велинград от влак само за 6,05 лв. или за 6,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,05 лв..

Най-ниската цена6,05 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 47 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена6,05 лв.
Най-висока цена6,40 лв.
Първо заминаване09:00 ч.
Последно заминаване20:20 ч.
Разстояние111,05 km
ЗаминаванеКюстендил
ПристиганеВелинград
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Кюстендил до Велинград с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кюстендил до Велинград. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Кюстендил до Велинград с влак?

Средно билетът за влак от Кюстендил до Велинград ще ви струва 6,30 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,05 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кюстендил до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Кюстендил до Велинград ще ви струва 6,30 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Кюстендил до Велинград с влак?

Пътуването между Кюстендил и Велинград с влак е приблизително 111,05 km. Ще ви отнеме около 8 ч 47 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Кюстендил и Велинград е около 111,05 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 47 мин. Обаче най-бързите маршрути между Кюстендил и Велинград продължават 7 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Кюстендил до Велинград?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Кюстендил до Велинград, който тръгва в 09:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 20:20 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Кюстендил до Велинград тръгва в 09:00 ч., докато последният отпътува в 20:20 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Кюстендил и Велинград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Кюстендил до Велинград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Кюстендил и Велинград. Можете да започнете пътуването си в Кюстендил на спирки като Kyustendil. Те се свързват със спирки, включително в Велинград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Кюстендил до Велинград.

Колко пъти на ден има пътувания от Кюстендил до Велинград?

Ако искате да стигнете от Кюстендил до Велинград, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Кюстендил и Велинград. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кюстендил до Велинград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кюстендил до Велинград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кюстендил до Велинград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кюстендил до Велинград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кюстендил до Велинград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кюстендил до Велинград

Най-евтините билети за влак Кюстендил - Велинград могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велинград с влак

Когато пътувате до Велинград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кюстендил до Велинград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кюстендил до Велинград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кюстендил до Велинград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.77kg
Автобус
8.33kg
Полет
22.21kg
Кола
17.77kg
Какви са емисиите на CO2 за Кюстендил до Велинград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кюстендил и Велинград са 7.77kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кюстендил и Велинград? Като вземете влака между Кюстендил и Велинград, ще спестите 14.44kg CO2 емисии спрямо полет, 0.56kg спрямо автобус и 10kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кюстендил до Велинград?
Билет влак от Кюстендил до Велинград е 6,30 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,05 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кюстендил до Велинград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кюстендил до Велинград е 6,05 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кюстендил и Велинград от влак?
Кюстендил до Велинград е 111,05 km.
Колко време трае влак между Кюстендил и Велинград?
Кюстендил до Велинград е средно 8 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 0 мин.
Колко влак на ден преминават от Кюстендил до Велинград?
Кюстендил до Велинград има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кюстендил до Велинград?
Най-ранният влак от Кюстендил до Велинград тръгва на 09:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кюстендил до Велинград?
Последният влак от Кюстендил до Велинград тръгва на 20:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кюстендил до Велинград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,05 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кюстендил до Велинград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кюстендил и Велинград е 7 ч 0 мин.
Има ли директен влак от Кюстендил към Велинград?
Да, има директен влак между Кюстендил и Велинград.
Какви са емисиите на CO2 за Кюстендил до Велинград от влак?
Пътуването на влак от Кюстендил до Велинград създава 7.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кюстендил

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кюстендил

Международни маршрути от Кюстендил и близките райони

Други дестинации от Кюстендил

Основни маршрути до Велинград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути