Намерете влак от Пловдив до Велинград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велинград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,57лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 44 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 07:55
Последно отпътуване: 15:20
Разстояние 64km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Велинград

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Велинград?

За да стигнете до Велинград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Велинград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Велинград за 2,60 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Велинград струват средно 3,06 лв..

,

Влакове от Пловдив до Велинград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Пловдив и Велинград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Велинград?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ.

Колко влакови връзки има от Пловдив до Велинград всеки ден?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Велинград с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Велинград с влак?

Докато първият влак до Велинград тръгва в 07:11, последният е насрочен за 15:11. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 45 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велинград за 2 hours and 19 minutes.