Влак Стара Загора - Троян цени от 3,37 лв.

Започва от
3,37 лв.

Стара Загора до Троян с влак

Пътуването от Стара Загора до Троян от влак е 91,57 km и отнема 11 ч 20 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 03:35 ч. и последното на 19:27 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Троян от влак само за 3,37 лв. или за 13,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,37 лв..

Най-ниската цена3,37 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 20 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена3,37 лв.
Най-висока цена13,64 лв.
Първо заминаване03:35 ч.
Последно заминаване19:27 ч.
Разстояние91,57 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеТроян
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Стара Загора до Троян с Virail

Планирате да пътувате от Стара Загора до Троян? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Стара Загора до Троян?

Средно билетът за влак от Стара Загора до Троян ще ви струва 10,37 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 3,37 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Троян. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Троян. Средно обаче ще платите около 10,37 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Стара Загора до Троян с влак?

При разстояние от 91,57 km между Стара Загора и Троян, обикновено отнема 11 ч 20 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 11 ч 20 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Стара Загора и Троян е около 91,57 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 11 ч 20 мин. Обаче най-бързите маршрути между Стара Загора и Троян продължават 7 ч 5 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Стара Загора до Троян с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Стара Загора от следните спирки: . Пристигайки в Троян, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Троян.

Колко ежедневни пътувания има от Стара Загора до Троян?

Точният брой на пътуванията от Стара Загора до Троян може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Стара Загора до Троян. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Стара Загора до Троян варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Троян. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Троян
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Троян.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Троян, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Троян.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Троян

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Троян могат да бъдат намерени само за 1,72 лв., ако имате късмет, или средно за 7,98 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12,80 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Троян с влак

Когато пътувате до Троян с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Троян
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Троян от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Троян Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.41kg
Автобус
6.87kg
Полет
18.31kg
Кола
14.65kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Троян с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Троян са 6.41kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Троян? Като вземете влака между Стара Загора и Троян, ще спестите 11.9kg CO2 емисии спрямо полет, 0.46kg спрямо автобус и 8.24kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Троян?
Билет влак от Стара Загора до Троян е 10,37 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,37 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Троян?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Троян е 3,37 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Троян от влак?
Стара Загора до Троян е 91,57 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Троян?
Стара Загора до Троян е средно 11 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Троян?
Стара Загора до Троян има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Троян?
Най-ранният влак от Стара Загора до Троян тръгва на 03:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Троян?
Последният влак от Стара Загора до Троян тръгва на 19:27 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Троян?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,37 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Стара Загора до Троян?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Стара Загора, за да отидете до Троян. Можете да преминете от Stara Zaragora и можете да стигнете до Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Троян от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Троян е 7 ч 5 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Троян?
Да, има директен влак между Стара Загора и Троян.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Троян от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Троян създава 6.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Троян

Свързани маршрути

Други популярни маршрути