Намерете влак от Стара Загора до Троян

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Троян

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 40 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 00:52
Последно отпътуване: 16:40
Разстояние 91km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Троян

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Троян. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Троян, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Стара Загора до Троян?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Стара Загора до Троян, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Троян?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Троян е 16,40 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Троян могат да бъдат около 6,00 лв..

Влакове от Стара Загора до Троян


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Троян и къде ще пристигнете?

Влаковете до Троян заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ТРОЯН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Троян от Стара Загора с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Троян с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Стара Загора до Троян и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Троян за 8 hours and 12 minutes, но средно отнема 11 hours and 12 minutes. Първият влак, водещ до Троян е в 00:06, докато последният тръгва от Стара Загора в 16:06.