Намерете влак от Криводол до Мездра

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Криводол до Мездра с влак

Пътуването от Криводол до Мездра от влак е 30,49 km и отнема 0 ч 45 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 06:17 ч. и последното на 20:20 ч.. Възможно е да пътувате от Криводол до Мездра от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 45 мин
Връзка на ден9
Първо заминаване06:17 ч.
Последно заминаване20:20 ч.
Разстояние30,49 km
ЗаминаванеКриводол
ПристиганеМездра
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Криводол до Мездра с Virail

Планирате да пътувате от Криводол до Мездра? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Криводол до Мездра?

Цените ще варират, когато пътувате от Криводол до Мездра. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Криводол до Мездра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Криводол до Мездра ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Криводол до Мездра с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 45 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 30,49 km от Криводол до Мездра. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Криводол до Мездра да отнеме повече от 0 ч 45 мин. За да стигнете по-бързо от Криводол до Мездра, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Криводол и Мездра ще завършат пътуването в 0 ч 41 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 45 мин, за да пътувате 30,49 km между Криводол и Мездра.

Кога тръгват заминаващите от Криводол до Мездра?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Криводол до Мездра, който обикновено тръгва в 06:17 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 20:20 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Криводол в 06:17 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:20 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Криводол и Мездра. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Криводол до Мездра?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Криводол от следните спирки: . Пристигайки в Мездра, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Мездра.

Колко пътувания от Криводол до Мездра има всеки ден?

Средно има 9 заминаващи ежедневно от Криводол до Мездра. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 7 заминаващи от Криводол, които пътуват директно до Мездра. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Криводол до Мездра. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Криводол до Мездра
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Криводол до Мездра.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Криводол до Мездра, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Криводол до Мездра.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Криводол до Мездра

Най-евтините билети за влак Криводол - Мездра могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мездра с влак

Когато пътувате до Мездра с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Криводол до Мездра
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Криводол до Мездра от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Криводол до Мездра Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.13kg
Автобус
2.29kg
Полет
6.1kg
Кола
4.88kg
Какви са емисиите на CO2 за Криводол до Мездра с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Криводол и Мездра са 2.13kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Криводол и Мездра? Като вземете влака между Криводол и Мездра, ще спестите 3.97kg CO2 емисии спрямо полет, 0.16kg спрямо автобус и 2.75kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Криводол и Мездра от влак?
Криводол до Мездра е 30,49 km.
Колко време трае влак между Криводол и Мездра?
Криводол до Мездра е средно 0 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Криводол до Мездра?
Криводол до Мездра има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Криводол до Мездра?
Най-ранният влак от Криводол до Мездра тръгва на 06:17 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Криводол до Мездра?
Последният влак от Криводол до Мездра тръгва на 20:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Криводол до Мездра?
Има средно 7 от Криводол до Мездра.
Кое е най-бързото време за пътуване между Криводол до Мездра от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Криводол и Мездра е 0 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Криводол към Мездра?
Да, има директен влак между Криводол и Мездра.
Какви са емисиите на CO2 за Криводол до Мездра от влак?
Пътуването на влак от Криводол до Мездра създава 2.13kg CO2 емисии.

Отидете локално от Криводол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Криводол

Международни маршрути от Криводол и близките райони

Други дестинации от Криводол

Основни маршрути до Мездра

Свързани маршрути

Други популярни маршрути