Намерете влак от Пловдив до Троян

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Троян

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,17лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 1 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 03:11
Последно отпътуване: 23:50
Разстояние 83km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пловдив до Троян

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Троян с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Троян.

Каква е цената на билетите за влак от Пловдив до Троян?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Троян е 13,00 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Троян могат да бъдат около 9,20 лв..

Влакове от Пловдив до Троян


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Троян?

Можете да хванете влака до Троян на ПЛОВДИВ, който пристига на ТРОЯН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Троян?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Троян с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Троян и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Троян тръгва в 03:02, последният е насрочен за 23:02. Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 53 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Троян за 9 hours and 54 minutes.