Влак Провадия - Венчан цени от 1,00 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Провадия до Венчан с влак

Пътуването от Провадия до Венчан от влак е 6,19 km и отнема 0 ч 7 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 09:13 ч. и последното на 23:29 ч.. Възможно е да пътувате от Провадия до Венчан от влак само за 1,00 лв. или за 1,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 7 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена1,19 лв.
Първо заминаване09:13 ч.
Последно заминаване23:29 ч.
Разстояние6,19 km
ЗаминаванеПровадия
ПристиганеВенчан
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Провадия до Венчан с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Провадия до Венчан. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Провадия до Венчан?

Най-евтините билети за влак от Провадия до Венчан струват 1,00 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 1,02 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Провадия до Венчан.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Провадия до Венчан. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 1,02 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Провадия до Венчан.

Колко дълго е пътуването от Провадия до Венчан с влак?

Пътуването между Провадия и Венчан с влак е приблизително 6,19 km. Ще ви отнеме около 0 ч 7 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Провадия и Венчан е около 6,19 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 7 мин. Обаче най-бързите маршрути между Провадия и Венчан продължават 0 ч 7 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Провадия до Венчан?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Провадия до Венчан, който обикновено тръгва в 09:13 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:29 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Провадия до Венчан, който обикновено тръгва в 09:13 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:29 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Провадия до Венчан?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Провадия от следните спирки: . Пристигайки в Венчан, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Венчан.

Колко пъти на ден има пътувания от Провадия до Венчан?

Точният брой на пътуванията от Провадия до Венчан може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Провадия до Венчан. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Провадия до Венчан варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Провадия до Венчан. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Провадия до Венчан
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Провадия до Венчан.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Провадия до Венчан, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Провадия до Венчан.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Провадия до Венчан

Най-евтините билети за влак Провадия - Венчан могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Венчан с влак

Когато пътувате до Венчан с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Провадия до Венчан
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Провадия до Венчан от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Провадия до Венчан Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.43kg
Автобус
0.46kg
Полет
1.24kg
Кола
0.99kg
Какви са емисиите на CO2 за Провадия до Венчан с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Провадия и Венчан са 0.43kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Провадия и Венчан? Като вземете влака между Провадия и Венчан, ще спестите 0.81kg CO2 емисии спрямо полет, 0.03kg спрямо автобус и 0.56kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Провадия до Венчан?
Билет влак от Провадия до Венчан е 1,02 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Провадия до Венчан?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Провадия до Венчан е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Провадия и Венчан от влак?
Провадия до Венчан е 6,19 km.
Колко време трае влак между Провадия и Венчан?
Провадия до Венчан е средно 0 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 7 мин.
Колко влак на ден преминават от Провадия до Венчан?
Провадия до Венчан има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Провадия до Венчан?
Най-ранният влак от Провадия до Венчан тръгва на 09:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Провадия до Венчан?
Последният влак от Провадия до Венчан тръгва на 23:29 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Провадия до Венчан?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Провадия до Венчан?
Има средно 4 от Провадия до Венчан.
Кое е най-бързото време за пътуване между Провадия до Венчан от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Провадия и Венчан е 0 ч 7 мин.
Има ли директен влак от Провадия към Венчан?
Да, има директен влак между Провадия и Венчан.
Какви са емисиите на CO2 за Провадия до Венчан от влак?
Пътуването на влак от Провадия до Венчан създава 0.43kg CO2 емисии.

Отидете локално от Провадия

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Провадия

Други дестинации от Провадия

Основни маршрути до Венчан

Свързани маршрути

Други популярни маршрути