Влак Пловдив - Поповица цени от 1,06 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Поповица с влак

Пътуването от Пловдив до Поповица от влак е 24,83 km и отнема 0 ч 28 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 00:15 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Поповица от влак само за 1,06 лв. или за 1,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,06 лв..

Най-ниската цена1,06 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 28 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена1,06 лв.
Най-висока цена1,90 лв.
Първо заминаване00:15 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние24,83 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеПоповица
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Пловдив до Поповица с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Поповица? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Поповица?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Поповица. Средно обаче ще платите около 1,19 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 1,06 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Поповица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пловдив до Поповица ще ви струва 1,19 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Поповица с влак?

При разстояние от 24,83 km между Пловдив и Поповица, обикновено отнема 0 ч 28 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 28 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Поповица, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Поповица ще завършат пътуването в 0 ч 23 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 28 мин, за да пътувате 24,83 km между Пловдив и Поповица.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Поповица?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като Plovdiv Central Train Station. Те ви свързват със спирки, включително в Поповица. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Поповица, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Поповица?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от Пловдив до Поповица. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 12 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Поповица. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Поповица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Поповица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Поповица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Поповица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Поповица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Поповица

Най-евтините билети за влак Пловдив - Поповица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Поповица с влак

Когато пътувате до Поповица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Поповица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Поповица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Поповица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.74kg
Автобус
1.86kg
Полет
4.97kg
Кола
3.97kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Поповица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Поповица са 1.74kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Поповица? Като вземете влака между Пловдив и Поповица, ще спестите 3.23kg CO2 емисии спрямо полет, 0.12kg спрямо автобус и 2.23kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Поповица?
Билет влак от Пловдив до Поповица е 1,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Поповица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Поповица е 1,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Поповица от влак?
Пловдив до Поповица е 24,83 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Поповица?
Пловдив до Поповица е средно 0 ч 28 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Поповица?
Пловдив до Поповица има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Поповица?
Най-ранният влак от Пловдив до Поповица тръгва на 00:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Поповица?
Последният влак от Пловдив до Поповица тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Поповица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Поповица?
Има средно 12 от Пловдив до Поповица.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Поповица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Поповица е 0 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Поповица?
Да, има директен влак между Пловдив и Поповица.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Поповица от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Поповица създава 1.74kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Поповица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути