Влак Лиеж - Гент цени от 59,29 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Лиеж до Гент с влак

Пътуването от Лиеж до Гент от влак е 138,1 km и отнема 1 ч 37 мин. Има 19 връзки на ден, с първото заминаване на 04:20 ч. и последното на 19:01 ч.. Възможно е да пътувате от Лиеж до Гент от влак само за 59,29 лв. или за 157,52 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 59,29 лв..

Най-ниската цена59,29 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 37 мин
Връзка на ден19
Най-ниската цена59,29 лв.
Най-висока цена157,52 лв.
Първо заминаване04:20 ч.
Последно заминаване19:01 ч.
Разстояние138,1 km
ЗаминаванеЛиеж
ПристиганеГент
ПревозвачиEurostar, Deutsche BahnОще

Влак Билети от Лиеж до Гент

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Лиеж до Гент с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Лиеж до Гент? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Лиеж до Гент, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Лиеж до Гент?

Средно билетът за влак от Лиеж до Гент ще ви струва 69,49 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 59,29 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Лиеж до Гент. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Лиеж до Гент. Средно обаче ще платите около 69,49 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Лиеж до Гент с влак?

Средното време за пътуване е 1 ч 37 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 138,1 km от Лиеж до Гент. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Лиеж до Гент да отнеме повече от 1 ч 37 мин. Пътуването между Лиеж и Гент с влак обикновено отнема 1 ч 37 мин, за да се измине разстояние от 138,1 km. Най-краткото пътуване от Лиеж до Гент ще ви отнеме 1 ч 25 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Гент е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от Лиеж до Гент?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Лиеж от следните спирки: Bressoux,Liège - Guillemins,Liège-Palais. Пристигайки в Гент, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Gent Dampoort,Gent - St Pieters,Merelbeke. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Гент.

Колко пъти на ден има пътувания от Лиеж до Гент?

Ако искате да стигнете от Лиеж до Гент, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 19 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 14 директни пътувания между Лиеж и Гент. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Лиеж до Гент. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Лиеж до Гент

Евтини билети за влак от Лиеж до Гент
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лиеж до Гент.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лиеж до Гент, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лиеж до Гент.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Лиеж до Гент

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Лиеж до Гент

Най-евтините билети за влак Лиеж - Гент могат да бъдат намерени само за 48,90 лв., ако имате късмет, или средно за 58,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 92,64 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гент с влак

Когато пътувате до Гент с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Deutsche Bahn е германската национална железопътна компания със седалище в Берлин, Германия, която управлява широка железопътна мрежа в цяла Германия, включително високоскоростни междуградски влакове (ICE), регионални влакове и местни влакове.

Eurostar е високоскоростен пътнически влак, свързващ Лондон с няколко града в континентална Европа, включително Париж, Брюксел и Амстердам. Стартиран през 1994 г., Eurostar оттогава се е утвърдил като популярен вид транспорт за туристи и пътуващи по работа. Със скорости, достигащи до 300 км/ч, влаковете Eurostar предлагат бързи и екологични условия.

Типове билети и съоръжения от Лиеж до Гент

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Eurostar при пътуване от Лиеж до Гент.

Standard

Билетите Eurostar Standard са за пътуващи с бюджет и са най-разпространената и достъпна опция. Те обаче имат ограничена гъвкавост
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard Premier

Билетите Eurostar Standard Premier предлагат първокласно икономично изживяване, идеални за работа в тишина и комфорт, но на по-висока цена от Standard. Този билет включва допълнително място за краката, безплатни ястия и достъп до списания.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Premier

Билетите Business Premier са първокласната опция на Eurostar с комфорт и гъвкавост от най-високо ниво, но и най-скъпата. С този билет ще имате просторни места за сядане, вкусни ястия, сервирани на вашето място, достъп до ексклузивни салони и специална помощ.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Business Premier пътниците и притежателите на карт бланш Eurostar™ се радват на безплатен Wi-Fi в салоните на избрани станции. Безплатни ваучери за Wi-Fi се предлагат на информационното бюро на Ashford. Всички влакове също предоставят безплатен Wi-Fi, свържете се чрез EurostarTrainsWiFi.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
От септември 2012 г. опцията за тих автобус е налична за пътуващите с Business и Standard Premier без допълнителни разходи.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка разполага с електрически контакти за Великобритания и Европа. Business Premier и Standard Premier също включват USB гнезда.
luggage Багаж open icon close icon
Вашият билет Eurostar ви позволява да вземете голямо количество багаж на борда без ограничения в теглото. Можете да носите два куфара и един ръчен артикул, всички правилно етикетирани, стига да не надвишават 85 см дължина. Бебешки колички и детски колички са разрешени на борда. Можете също така да носите велосипеда или музикалния си инструмент, който ще се счита за един от двата ви средно големи багажа, стига да е в куфар с дължина под 85 см.
accessibility Достъпност open icon close icon
Помощ за пътници с увреждания или възрастни хора се предлага на всички станции. Типът помощ варира според местоположението. Препоръчва се предварителна резервация поне 24 часа предварително, с 60 минути преди пристигане, ако не сте резервирали предварително.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Café Métropole на борда на влаковете Eurostar предлага отстъпки за чаши за многократна употреба. Непродадената храна се дарява на Олио, в полза на лондонските общности. Храна в Standard Premier: Standard Premier предлага международни ястия през целия ден. Закуската включва плодове, сладкиши и други до 10:14. След 10:15 се насладете на лека храна, десерт и напитки. Храна в Business Premier: Менюто на Business Premier е подготвено от главния готвач Raymond Blanc OBE, носител на звезда Michelin. Напитки, от чай до шампанско, се предлагат по време на пътуването.
air_con Климатик open icon close icon
Свежият въздух непрекъснато се засмуква и филтрира по време на пътуването.
bicycle Велосипед open icon close icon
Имате музикален инструмент или китара под 85 см? Можете да го включите като част от багажа си в Eurostar. Ако имате велосипед в кутия, резервирайте място, като се свържете с туристическата услуга Eurostar (достъпна за избрани влакове). Сгъваемите и детски велосипеди под 85 см са добре дошли, но трябва да са в предпазна чанта. Внимание: електронните скутери и ховърбордите са забранени. Освен това можете да вземете със себе си чифт ски или сноуборд в допълнение към багажа си
Услуги на борда Eurostar, Deutsche Bahn and Regional от Лиеж до Гент
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Лиеж до Гент от train.
съоръжения Eurostar Deutsche Bahn Regional DB - Intercity
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
luggage Багаж check check cross check
accessibility Достъпност check check check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check check
air_con Климатик check check check cross
bicycle Велосипед check check check cross
sleeper_couchette спално място check check check cross
quiet_zone Тиха зона cross check check cross

Лиеж до Гент Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.67kg
Автобус
10.36kg
Полет
27.62kg
Кола
22.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Лиеж до Гент с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Лиеж и Гент са 9.67kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Лиеж и Гент? Като вземете влака между Лиеж и Гент, ще спестите 17.95kg CO2 емисии спрямо полет, 0.69kg спрямо автобус и 12.43kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Лиеж до Гент?
Билет влак от Лиеж до Гент е 69,49 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 59,29 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лиеж до Гент?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лиеж до Гент е 59,29 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лиеж и Гент от влак?
Лиеж до Гент е 138,1 km.
Колко време трае влак между Лиеж и Гент?
Лиеж до Гент е средно 1 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 25 мин.
Какви компании работят от Лиеж до Гент?
Лиеж до Гент се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Eurostar, Deutsche Bahn, Regional and DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Лиеж до Гент?
Лиеж до Гент има средно 19 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Лиеж до Гент?
Най-ранният влак от Лиеж до Гент тръгва на 04:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Лиеж до Гент?
Последният влак от Лиеж до Гент тръгва на 19:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лиеж до Гент?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 59,29 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Лиеж до Гент?
Има средно 14 от Лиеж до Гент.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лиеж до Гент от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Лиеж и Гент е 1 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Лиеж към Гент?
Да, има директен влак между Лиеж и Гент.
Какви са емисиите на CO2 за Лиеж до Гент от влак?
Пътуването на влак от Лиеж до Гент създава 9.67kg CO2 емисии.

Отидете локално от Лиеж

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лиеж

Международни маршрути от Лиеж и близките райони

Други дестинации от Лиеж

Основни маршрути до Гент

Свързани маршрути

Други популярни маршрути