Влак Лиеж - Гент цени от 50,49лв.

Започва от
50,49лв.
откривам

Лиеж до Гент с влак

Пътуването от Лиеж до Гент от влак е 137,9 km и отнема 1 ч. 25 мин.. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 05:18 и последното на 20:51. Възможно е да пътувате от Лиеж до Гент от влак само за 50,49лв. или за 134,24лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 50,49лв..

Най-добра цена 50,49лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 25 мин.
Връзка на ден 13
Най-ниската цена 50,49лв.
Най-висока цена 134,24лв.
Първо заминаване 05:18
Последно заминаване 20:51
Разстояние 137,9 km
Заминаване Лиеж
Пристигане Гент
Превозвачи Thalys, DB - Intercity,

Влак Билети от Лиеж до Гент

  Sep 26
  Още
  21°
  Sep 27
  Още
  22°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  24°
  Sep 30
  Още
  19°
  Oct 01
  Още
  19°
  Oct 02
  Още
  22°
  Oct 03
  Още
  15°
  Oct 04
  Още
  15°
  Oct 05
  Още
  13°
  Oct 06
  Още
  15°
  Oct 07
  Още
  21°
  Oct 08
  Още
  20°
  Oct 09
  Още
  20°
  Oct 10
  Още
  19°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
21°

Бързо и лесно пътуване от Лиеж до Гент с Virail

Планирате да пътувате от Лиеж до Гент? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Лиеж до Гент?

Средно билетът за влак от Лиеж до Гент ще ви струва 71,33лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 50,49лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Лиеж до Гент
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Лиеж до Гент.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Лиеж до Гент, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Лиеж до Гент.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Лиеж до Гент

Най-евтините билети за влак Лиеж - Гент могат да бъдат намерени само за 41лв., ако имате късмет, или средно за 47лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 53лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гент с влак

Когато пътувате до Гент с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Deutsche Bahn е германската национална железопътна компания със седалище в Берлин, Германия, която управлява широка железопътна мрежа в цяла Германия, включително високоскоростни междуградски влакове (ICE), регионални влакове и местни влакове.

Thalys е оператор на високоскоростни влакове, който предлага услуги между Франция, Белгия, Германия и Холандия. Влаковете Thalys се движат с високи скорости, достигайки скорости до 300 км/ч, което ги прави един от най-бързите и удобни начини за пътуване между градовете в региона. Влаковете разполагат с модерни удобства, включително удобни места за сядане, Wi-Fi и възможности за хранене на борда, което ги прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

Типове билети и съоръжения от Лиеж до Гент

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Thalys и DB - Intercity при пътуване от Лиеж до Гент.

Standard

Със стандартния билет можете да получите бюджетно място във втора класа с предварителна резервация. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Comfort

Можете да получите място в първа класа с тарифата The Comfort. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Premium

Можете да пътувате с персонализирана тарифа с пълни предимства на услугата на тарифата Premium. Насладете се на комфортно пътуване и максимална гъвкавост за извършване на промени или отмяна до последната минута.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда Thalys, DB - Intercity и Regional от Лиеж до Гент
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Лиеж до Гент от влак.
съоръжения Thalys DB - Intercity Regional Deutsche Bahn
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Лиеж до Гент Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.5kg
Автобус
3.6kg
Полет
143.2kg
Кола
13.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Лиеж до Гент с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Лиеж и Гент са 0.5kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Лиеж и Гент? Като вземете влака между Лиеж и Гент, ще спестите 142.7kg CO2 емисии спрямо полет, 3.0kg спрямо автобус и 13.3kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Лиеж до Гент?
Билет влак от Лиеж до Гент е 73,56лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 50,49лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Лиеж до Гент?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Лиеж до Гент е 50,49лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Лиеж и Гент от влак?
Лиеж до Гент е 137,9 km.
Колко време трае влак между Лиеж и Гент?
Лиеж до Гент е средно 1 ч. 35 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 25 мин..
Какви компании работят от Лиеж до Гент?
Лиеж до Гент се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Thalys, DB - Intercity, Regional, Ic, Deutsche Bahn предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Лиеж до Гент?
Лиеж до Гент има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Лиеж до Гент?
Най-ранният влак от Лиеж до Гент тръгва на 05:18. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Лиеж до Гент?
Последният влак от Лиеж до Гент тръгва на 20:51. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Лиеж до Гент?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 50,49лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Лиеж до Гент?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Лиеж, за да отидете до Гент. Можете да преминете от Liège-guillemins / Luik-guillemins, Angleur and Liège-guillemins и можете да стигнете до Gand-saint-pierre / Gent-sint-pieters and Ghent St Pieters.
Колко директни връзки преминават от Лиеж до Гент?
Има средно 8 от Лиеж до Гент.
Кое е най-бързото време за пътуване между Лиеж до Гент от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Лиеж и Гент е 1 ч. 25 мин..
Има ли директен влак от Лиеж към Гент?
Да, има директен влак между Лиеж и Гент.
Какви са емисиите на CO2 за Лиеж до Гент от влак?
Пътуването на влак от Лиеж до Гент създава 0.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Лиеж

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Лиеж

Международни маршрути от Лиеж и близките райони

Други дестинации от Лиеж

Основни маршрути до Гент

Свързани маршрути

Други популярни маршрути