Влак Русе - Разлог цени от 19,18 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Русе до Разлог с влак

Пътуването от Русе до Разлог от влак е 299,67 km и отнема 15 ч 23 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 23:13 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Разлог от влак само за 19,18 лв. или за 31,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,18 лв..

Най-ниската цена19,18 лв.
Продължителност на пътуването15 ч 23 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена19,18 лв.
Най-висока цена31,90 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване23:13 ч.
Разстояние299,67 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеРазлог
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Razlog

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Русе до Разлог

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Русе до Разлог. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Русе до Разлог?

Когато пътувате от Русе до Разлог, можете да очаквате да платите средно около 26,05 лв.. Може да успеете да намерите цени до 19,18 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Разлог. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 26,05 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Разлог.

Колко дълго е пътуването от Русе до Разлог с влак?

Разстоянието между Русе и Разлог е приблизително 299,67 km. Като цяло ще ви отнеме около 15 ч 23 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Русе до Разлог обхваща разстояние от 299,67 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 15 ч 23 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 13 ч 51 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Русе до Разлог по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Русе до Разлог?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Русе до Разлог, който обикновено тръгва в 06:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:13 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Русе в 06:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 23:13 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Русе и Разлог. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Русе до Разлог?

В Русе спирките за заминаване включват Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara). Когато пристигнете в Разлог, може да успеете да слезете на спирки като Razlog, Bus Station (Разлог, Автогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Русе до Разлог има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Русе до Разлог, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Русе и Разлог. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Разлог. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Razlog

Евтини билети за влак от Русе до Разлог
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Разлог.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Разлог, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Разлог.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Razlog

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Разлог

Най-евтините билети за влак Русе - Разлог могат да бъдат намерени само за 19,18 лв., ако имате късмет, или средно за 23,42 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разлог с влак

Когато пътувате до Разлог с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Разлог
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Разлог от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Разлог Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.98kg
Автобус
22.48kg
Полет
59.93kg
Кола
47.95kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Разлог с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Разлог са 20.98kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Разлог? Като вземете влака между Русе и Разлог, ще спестите 38.95kg CO2 емисии спрямо полет, 1.5kg спрямо автобус и 26.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Разлог?
Билет влак от Русе до Разлог е 26,05 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,18 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Разлог?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Разлог е 19,18 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Разлог от влак?
Русе до Разлог е 299,67 km.
Колко време трае влак между Русе и Разлог?
Русе до Разлог е средно 15 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 51 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Разлог?
Русе до Разлог има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Разлог?
Най-ранният влак от Русе до Разлог тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Разлог?
Последният влак от Русе до Разлог тръгва на 23:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Разлог?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,18 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Разлог от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Разлог е 13 ч 51 мин.
Има ли директен влак от Русе към Разлог?
Да, има директен влак между Русе и Разлог.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Разлог от влак?
Пътуването на влак от Русе до Разлог създава 20.98kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Разлог

Свързани маршрути

Други популярни маршрути